Brigada sinucigaşilor – Suicide Squad (2016)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Brigada sinucigaşilor – Suicide Squad (2016) Film Online Subtitrat


Regia: David Ayer
Actori: Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Cara Delevingne, Ben Affleck
An: 2016
Genuri: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Brigada sinucigaşilor – Suicide Squad

Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii. Pentru a-și micșora pedeapsa, nelegiuiții acceptă sinucigașe misiuni sub acoperire, conștienți că eșecul înseamnă moartea. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.

Filmul este cam pentru toata lumea, mai putin pentru copii. Dar chiar si cei care nu cunosc universul DC se vor bucura de acest film, caci actiunea nu este legata de nicio alta poveste cu eroi prezentata pana acum. De altfel, filmul nici nu este o poveste cu eroi.

Ideea centrala a povestii se invarte in jurul unei echipe formata de Amanda Waller (Viola Davis) alcatuit din cei mai rai dintre cei mai rai. Criminali; hoti; meta-oameni; nebuni; toti inchis pentru fapte imorale; au fost acum eliberati si trimisi sa invinga cel mai mare rau pe care l-a vazut omenirea pana acum.

Intr-o lume fara super eroi; guvernul american s-a vazut nevoit sa apeleze la cei mai puternici oameni de care avea cunostinta; chiar daca acestia erau condamnati pe viata pentru ca au comis crime inimaginabile. Se joaca cu focul; trag cu armele de parca ar fi o nimica toata; ucid de placere. Ei sunt cei care TREBUIE SA SALVEZE LUMEA.