Bridget Jones insarcinata – Bridget Jones’s Baby (2016)


Bridget Jones insarcinata – Bridget Jones’s Baby (2016) Online Subtitrat


Regia: Sharon Maguire
Actori: Renée Zellweger, Jim Broadbent, Gemma Jones, Colin Firth
An: 2016
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Bridget Jones insarcinata – Bridget Jones’s Baby

Renée Zellweger și Colin Firth, alături de Patrick Dempsey, sunt protagoniștii noului capitol din BRIDGET JONES ÎNSĂRCINATĂ, continuarea seriei de comedii romantice cu burlăcița preferată a întregului mapamond.

Regizat de Sharon Maguire (Jurnalul lui Bridget Jones), noul film o găsește pe îndrăgita eroină creată de scriitoarea Helen Fielding… însărcinată.

După ce s-a despărțit de Mark Darcy (Firth), Bridget Jones (Zellweger) nu a trăit tocmai un final de poveste. Acum are 40 și ceva de ani, și e din nou singură, așa că se decide să se concentreze pe jobul său de producător de știri, și se înconjoară de prieteni vechi, dar și noi. Pentru prima dată în viața ei, Bridget simte că are totul sub control, așa că ce ar putea să meargă prost?

Însă în viața ei își face apariția un american fermecător; Jack (Dempsey); pretendent care e tot ce dl. Darcy nu a putut să fie. Printr-o întorsătură neașteptată a sorții; Bridget se trezește că e gravidă; dar are o dilemă; căci nu poate fi decât pe jumătate sigură de identitatea tatălui copilului.

Nou-venită în distribuția celui de-al treilea capitol al seriei o mai are în distribuție și pe Emma Thompson; iar producători sunt Tim Bevan și Eric Fellner; de la Working Title Films; alături de Debra Hayward.