Bridgend (2015)

Bridgend (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Jeppe Rønde
Actori: Adrian Rawlins, Hannah Murray, Josh O’Connor
An: 2015
Gen: Drama
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<7D6tDVUGSF0/bdg16" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Trailer Bridgend


Review Bridgend

O realitate de neimaginat este adus la un pas de claritate – numai pentru a arunca înapoi într-un abis psihologic – în Helmer danez Jeppe Ronde lui potent, durere-călărit “Bridgend.” O dramatizare bigscreen de mult-controlate adolescent epidemia de suicid, care a afectat orașul galez omonim din anul 2007, prima incursiune a lui Ronde în realizarea de filme narativ nu este sondare, verite-stil anatomia unei tragedii s-ar putea aștepta de la DocuMaker aclamat; mai degrabă.

Este o interpretare subiectivă senzorială a evenimentelor, adoptând perspectiva unei noi fata de bine adaptat în oraș (un excelent Hannah Murray), care se găsește în mod inexorabil învăluit de depresiunea comună de colegii ei. Acest pic bine realizat aproape apăsător va împărți avizul ca act slide-uri sale finale în teritoriu febra-vis de eliptice, dar si distribuitori cu predispozitie festivaluri la spinoasă vorbitoare puncte de cinema ar trebui să investigheze.

Cel puțin 79 de sinucideri au fost înregistrate în județul Bridgend, din februarie 2007, victimele în majoritatea cazurilor care se încadrează cu vârste cuprinse între 13 și 17. Intre cu toate cazurile sunt legate de circumstanțe comune – majoritatea au fost găsite moarte prin spanzurare. Cu nici un bilet de adio stânga – investigațiile poliției nu au găsit nici o dovadă concretă a unei conspirații. In timp ce rapoartele de activitate cult din spatele tragedii au fost urmărite de către mass-media fără nici un rezultat. Scenariul lui Ronde, scrisă în colaborare cu colegii danezi Torben Bech și Peter Asmussen. Este speculativă la un punct, dar cârmuiește doar timid de atribuind o motivație la decese.