Brian Regan Nunchucks and Flamethrowers (2017)

Brian Regan Nunchucks and Flamethrowers (2017) Online Subtitrat


Regia: Troy Miller
Actori: Brian Regan
An: 2017
Gen: Documentare, Comedie
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Brian Regan Nunchucks and Flamethrowers

Brian Regan duce umorul de familie pe noi culmi și discută despre jocuri, elasticul de la chiloți și căutarea de hotdogi în locuri nepotrivite.

Comedia este subiectivă. Ceea ce o persoană găsește amuzant, altul nu vede nimic plin de umor despre asta. Ceea ce este interesant și pentru comici, indiferent dacă stau sau nu, este modul în care se schimbă de-a lungul anilor. Mulți membri ai unui public dorește ca un interpret preferat să se întoarcă la “lucrurile timpurii”. Când au fost amuzante (mă uit la tine, Dane Cook, ce naiba ți sa întâmplat?).

Fiind o Generație X-er, trebuie să văd comedie stand-up la televiziune și film din anii ’70 până astăzi. Nu am înțeles multe glume când eram copil. Dar am înțeles că Richard Pryor era amuzant. Mi-a plăcut George Carlin și Steve Martin. Pe măsură ce mă îmbătrânesc. Paula Poundstone ma pus să se dubleze, Drew Carey a vorbit pentru toată lumea, și chiar și băieții de noapte ai televiziunii de noapte erau grozavi.

M-am închinat la altarele lui Johnny Carson și David Letterman. Când eram în liceu și colegiu, stand-up a lovit mainstream-ul și am văzut fiecare episod din “Seinfeld” și “Everybody Loves Raymond”. Știam fiecare episod al “Regelui reginei” după ce l-am văzut pe Kevin James “stand-up special, cu excepția episodului cu Janeane Garofalo, pe care o voi mai aminti mai târziu.