Breakthrough (2019)

Când fiul ei de 14 ani se îneacă într-un lac, o mamă credincioasă din filmul Breakthrough (2019) online subtitrat se roagă să se întoarcă din pragul morții și să fie vindecat.

Breakthrough (2019) Online


Regia: Roxann Dawson
Actori: Topher Grace, Josh Lucas, Mike Colter
An: 2019
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 5.6


Breakthrough (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Breakthrough (2019)

Genul de film Breakthrough (2019) bazat pe credință este o grămadă de mâini grele, care are propriul punct de vedere concis și metode manipulative, pentru a vă trage de partea lor pentru că simt că este un medicament bun. Frații Kendrick sunt un exemplu al acestui fapt, după ce au produs astfel de filme de ani de zile și le-au scris fără scrupule ca niște discursuri pentru o predică duminicală.

Deci, pentru fiecare cameră de război, curajos și viitorul Supraviețuitor, vi se oferă filmul bazat pe credință pe care subtilitatea îl predică masei, fără să vă lovească peste cap cu ea. Descoperirea se încadrează în cea de-a doua categorie, o valoare de producție care ridică genul, cu o mulțime de performanțe competente din distribuția sa. Din nefericire, filmul are un scenariu sexualist care nu se poate limita la misoginism, dar vede femeile într-o lume creștină ca fiind subordonată.

Descoperirea se bazează pe o poveste adevărată inspirată a lui John Smith, care a căzut printr-un lac acoperit cu gheață, lângă St. Louis, Missouri, și a fost sub apă timp de mai mult de 15 minute înainte de a fi scos afară. Mama sa (Chrissy Metz) nu-și pierde niciodată credința, chiar dacă tatăl lui John (jucat de Josh Lucas) are. Responsabilul de urgență Tommy Shine, care urma să renunțe la găsirea adolescentului, aude o voce pe care o consideră șeful său, spunându-i să se întoarcă și să-l găsească.

Mai târziu, își dă seama că șeful său nu ia dat niciodată această direcție. Chiar dacă John este declarat mort de un medic de urgență (Sam Tramell, True Blood), apare brusc un impuls după ce Joyce cere să fie salvat. Există un subplot pe măsură ce Topher Grace joacă rolul caracterului Kirk Cameron, ca noul pastor care se împrietenește cu John înainte de accident, chiar dacă Joyce nu este de acord cu modernul lui tweaks în cult (există o scenă în care el introduce muzică rock și rap în loc de imnuri, care, dacă ați fost vreodată la vreun serviciu de duminică din Statele Unite, nu este nimic nou).

Filmul a fost regizat de Roxann Dawson, care are peste 50 de episoade de televiziune sub centură, pentru unele dintre cele mai bune eforturi din acest deceniu. Nu este nimic în neregulă cu direcția de aici, în debutul filmului ei, și a ajutat episoade de televiziune cu personaje feminine puternice înainte ca Julianna Margulies în The Good Wife, Jill Hennessey în Crossing Jordan și Keri Russell în The Americans. Dawson are un ochi tare, face o treabă frumoasă de încadrare a camerei pentru a capta emoțiile potrivite.

De exemplu, scena cu personajul lui Mike Colter care caută fundul lacului pentru ceea ce se presupune a fi corpul fără viață al lui Ioan.

Deci, s-ar putea crede că lucrarea ei anterioară ar evidenția un film care are o puternică plumb feminin. Împreună cu filmul produs de DeVon Franklin, care se afla în spatele lui Miracles from Heaven, care avea o performanță extraordinară din partea lui Jennifer Garner, ar părea o potrivire naturală. Din păcate, scenariul nu-i iubește pe femei, pe măsură ce se ocupă de ele.

În timpul mișcării #MeToo, acest film Breakthrough (2019) merge în sens invers, deoarece este plin de caractere de tip masculin înclinat, care îi îndemnă protagonistului de sex feminin de ce se înșeală și este forțată să-și ceară scuze atunci când nu are absolut nici o nevoie să o facă. Se poate argumenta că ar fi treaba creștină, dar atunci, de ce nici unul dintre personajele de sex masculin nu înghită mândria lor?

Într-o scenă discutabilă, noul predicator din oraș este în mod covârșitor condescendent și, sincer, nepoliticos față de personajul Joyce; acest lucru este lipsit de orice de cineva într-o poziție de lider. Îmi cer scuze? Nu, dar celelalte personaje feminine de sprijin îl întreabă pe Joyce de ce este atât de nepoliticos față de el. Chiar și peste patul fiului său care se află într-o comă indusă medical, Joyce este forțat să-i ceară scuze pastorului.

Acum, nu vorbim doar despre doctorii din film Breakthrough (2019); ei sunt plătiți pentru a ști mai bine despre rezultatele curente ale cuiva. Este de înțeles dacă e ceva și poate fi condamnat. Există o conversație nesfârșită în care soțul, pastorul și profesioniștii din domeniul medical răspândesc situația. Caracterele lui Topher Grace și Josh Lucas sunt deosebit de grave în acest sens și pot fi dezactivate.

Există câteva aspecte pozitive generale ale filmului Breakthrough (2019) care merită să fie evidențiate. Povestea adevărată inspirată este natural cinematică, iar performanțele sunt deasupra standardului genului bazat pe credință.

Această actriță este Chrissy Metz aici, arătând destulă forță care apare pe ecran pentru a se ridica la îndoielile soțului fiului ei. Cel mai bun scenariu al filmului vine de la actorul Dennis Haysbert, ca medic care este expert în cazurile de înec, explicând caracterul lui Metz cum nu înțelege ce sa întâmplat în fața propriilor ochi. Actorul Mike Colter (Marvel’s Luke Cage) merită de asemenea menționat, fiind punctul focal al scenei celei mai intense a filmului și luptând cu credința sa nou-născută în Dumnezeu, când el nu credea în el nici înainte.