Brawl in Cell Block 99 (2017)

Brawl in Cell Block 99 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: S. Craig Zahler
Actori: Don Johnson, Vince Vaughn, Jennifer Carpenter
An: 2017
Gen: Crima, Drama
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Brawl in Cell Block 99

Brawl in Cell Block 99 urmărește viața brutală a unui fost boxeur care este încarcerat după ce o afacere cu droguri eșuează. Bradley Thomas, un fost boxeur, își pierde locul de muncă ca mecanic auto, iar căsnicia sa tulbure este pe cale să se destrame.

În fața acestei răscruci din viața sa, Bradley se hotărăște să-și salveze mariajul revenind la câștigurile financiare din distribuirea drogurilor pentru un gangster local. Acest lucru îi îmbunătățește situația, oferindu-i o scurtă perioadă de fericire și securitate. Până în ziua teribilă în care se găsește prins în mijlocul unui schimb de focuri dintre un grup de ofițeri de poliție și aliații săi nemiloși.

După ce fumul se ridică, Bradley este rănit grav și aruncat în închisoare. Unde dușmanii săi îl forțează să comită acte de violență care transformă locul într-un câmp de luptă sălbatic. Prins într-o unitate de maximă securitate. Ceea ce începe ca o dramă trecătoare se transformă într-un coșmar teribil. Pe măsură ce el trebuie să lupte pentru a rămâne în viață și pentru a-i proteja pe cei pe care îi iubește.

Rareori am văzut pe ecran o astfel de violență inspirată. Mi-a plăcut fiecare film, și nu din moment ce “străinii” l-am rătăcit, am grimacit. Am strigat cu exclamație, în timp ce înrădăcisem atât de nerușinat să continue.

Vince Vaughn nu este tipul de actor pe care l-ați asocia în mod normal cu acest tip de rol și. Desigur, el nu este în mod tipic difuzat, văzându-l aici, va avea pe cineva mai restrâns. Cu toate acestea, el urcă până la farfurie și “Acasă Rulează”. Ca și cum ar fi jucat băiatul rău, omul dur încă de la prima zi. Este la o milă distanță de filmele obișnuite pe care le deține și arată într-adevăr amploarea gamei sale cu acest rol.