Bravetown (2015)


Bravetown (2015) film online subtitrat

Titlu original: Strings
Gen: Drama, Muzical
Scenariu: Oscar Orlando Torres
IMDB Rating: 5,9
Regizor(i): Daniel Duran
Actori: Maria Bello, Josh Duhamel, Laura Dern

O poveste Bravetown de pește-out-de-apă despre un băiat cu probleme din New York exilat la porumb hrănite North Dakota Daniel Duran lui “Bravetown,”, este un film pentru adolescenti, in special cele cu un gust pentru clișee Teen-film pus peste cu pluș valorile de producție și o completare de numere de dans de mare energie. Publicul mai in varsta sunt susceptibile de a găsi filmul Bravetown mai amuzant decât derizoriu. Acesta începe, mai degrabă inselator, cu un șut De Palma-vrednic mișcare-aparat de fotografiat care urmează un tip negru hip cauta ca el navighează drum prin mai multe niveluri de un ambalate, pulsand New York club de noapte, oprindu ocazional să facă schimb de cinciari ridicat cu alte tipi . Tipul ajunge în cele din urmă Deejay clubului, un copil blond el numește “băiat Joshy” care acceptă pastila după pastila de la el, până când, în cele din urmă, el se prăbușește și se termină în spital.

Deși dar un adolescent, Josh (Lucas Till) este una dintre cele mai fierbinti reputația Deejays țării. Se pare că locul de muncă nu se acordă suficientă să-i permită să trăiască în afară de mama lui a subliniat-out (Maria Bello), care a blestema-te pentru a nu lăsa suficient lapte în frigider, printre alte păcate. Mama este exonerat de responsabilitățile sale parentale, deși, atunci când supradozaj Josh îl terenuri în instanță și sentințele judecător să meargă direct cu tatăl său lung-absent în Midwest. (Acest New York judecătorii juvenile-judiciare au astfel de puteri de condamnare creative este, dar un singur lucru poti invata de la “Bravetown.”) Micul oraș North Dakota Josh ajunge in este suficient pitoresc de porumb fulgi comerciale, sau într-adevăr, un anunț de recrutare al armatei. Josh este preluat si dat cazare de tatăl său, dar cei doi par să facă schimb de mai mult de o duzină de cuvinte, după întâlnirea lor inițială, relația tată-fiu fiind unul dintre puținele cazuri în care script-ul Oscar Torres ratează o șansă de conflict emotional surescitat .

Deși scenele din New York a dat nici un indiciu de ea, Josh este un elev de liceu, și atunci când el începe cursurile în noul său oraș, ceilalți copii sunt de înțeles curiosi tipul care le-am auzit este un DJ celebru din spate est. Între timp, sentința lui Josh înseamnă că el trebuie să plătească vizite regulate la un terapeut, Alex (Josh Duhamel). Pentru un timp aceste sesiuni implică ceva mai mult decât cele două manca pizza și vizionarea de fotbal la televizor, deși Josh află în mod semnificativ că Alex a fost un soldat care a pierdut cel mai bun prieten al lui în luptă. Așa cum se întâmplă, toată lumea este acest oraș pare să fi pierdut pe cineva la serviciul militar. Acest lucru este explicat Josh într-o scenă de noapte extrem de ciudat în cazul în care colegul lui Mary (Kherington Payne) îl invită să i se alăture în lămpi de iluminat pe un copac memorial care este împodobit cu nenumărate medalii câștigate de luptă populară a orașului. Deși elementul de pierdere militare universal amenință să introducă o “Twilight Zone” -cum ar fi de straniu, Ness a filmului, scopul său principal este de a transmite o idee simpla: Toata lumea doare in filmul Bravetown.