Brassic (2019)

Serialul comic de sase parti Brassic (2019) online subtitrat prezinta actiunea in Lancashire si este despre viata a 2 prieteni, Vinnie (Joseph Gilgun) si Dylan (Damien Molony), care au crescut impreuna si sunt de nedespartit. Intriga o constituie decizia iubitei lui Dylan care doreste sa se mute, in cautarea unui trai mai bun pentru ea si pentru copil, iar Dylan trebuie sa ia decizia cea mai grea din viata lui de pana acum.

Brassic este cea mai recentă comedie de la Sky, care produce, fara a-si face prea multa publicitate, o serie de show-uri chiar bune, in momentul de fata. Bazat parțial pe mentiunile lui Joseph Gilgun din interviuri, el afirma că unele intamplari sunt adevărate, unele inspirate din realitate, iar altele sunt pur fictiune, insa nu poate spune ce este si ce nu este adevar, intrucat ar “intra” în probleme dacă oamenii ar sti cum erau cu adevărat anii săi de adolescenta.

Este de înțeles avand in vedere ca in primul episod, el și prietenii săi, jefuiesc o mașină, fură un ponei și intretin o mini- plantatie de marijuana.


Regia: Daniel Brocklehurst, Joe Gilgun
Actori: Tom Hanson, Joe Gilgun, Damien Molony
An: 2019
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama
IMDB: 8.3


Brassic (2021) SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08