Braddock Missing in Action 3 (1988)

Cand colonelul James Braddock (Chuck Norris) din filmul Braddock Missing in Action 3 a parasit Saigonul, a fost convins ca si-a pierdut pentru totdeauna sotia vietnameza. Nici o clipa nu s-a gandit ca aceasta ar mai putea fi in viata. Insa in momentul in care Braddock afla ca sotia sa traieste, ba mai mult, ca are un fiu pe care nu l-a vazut niciodata, colonelul pleaca in Vietnam pentru a-si recupera familia. Inarmat cu un intreg arsenal de ultima generatie, Braddock isi croieste drum in inima tarii aflate sub teroarea comunista.

Dar in timp ce-si cauta familia de care a fost despartit colonelul descopera zeci de copii americani care se afla in aceeasi situatie cu fiul sau. Luptandu-se sa salveze copiii si propria sa familie Braddock declara razboi ofiterilor vietnamezi incendiaza jungla si porneste o cursa nebuneasca spre libertate.

Un film Dispărut în misiune 3 – Braddock Missing in Action 3 foarte bun si care mi-a placut. Mie mi s-a parut chiar mai bun decat celelalte filme din serie dar nu inseamna ca celelalte au fost slabe din contra si acelea sint bune. Mesajul din acest film Dispărut în misiune 3 – Braddock Missing in Action 3 cred ca ar fi ce ar face un tata pentru familia lui orice nimic nu l-ar opri.


Titlu Romania: Dispărut în misiune 3
Regia: Aaron Norris
Actori: Chuck Norris, Aki Aleong, Roland Harrah III
An: 1988
Gen: Actiune, Razboi
IMDB: 4.7


Braddock Missing in Action 3 (1988) Online Subtitrat


Chuck Norris renunta la filme din 2017

Actorul Chuck Norris din Dispărut în misiune 3 – Braddock Missing in Action 3, în vârstă de 77 de ani in 2017, renunţă la cariera sa pentru a se dedica soţiei sale, care ar fi fost otrăvită prin injectare înaintea unui RMN. Actorul a cerut daune de 10 milioane de dolari de la nu mai puțin de 11 companii farmaceutice pe care le face responsabile de otrăvirea soţiei sale.

“De azi înainte îmi voi dedica toată viaţa îngrijirii soţiei mele. Am renunţat la cariera mea de actor”.

Gena O’Kelley, femeia cu care este căsătorit de 20 de ani, este bolnavă. “Este ca şi cum tot corpul meu ar fi luat foc, ar trece prin acid. Am simţit întâi asura izolat, apoi s-a extins”, a povestit ea. “Am rămas în pat timp de cinci luni cu intravenoase, cu o asistentă medicală alături 24 de ore din 24. Chuck dormea alături de mine pe canapea, nu a plecat nicio clipă. M-am rugat să supravieţuiesc şi să pot să-mi cresc copiii. Am suferit serioase probleme la creier: nu mai puteam să gândesc, nu reuşeam să mai articulez cuvinte, memoria mă lăsa, aveam muşchii slăbiţi”, a spus femeia.