Boy Missing – Secuestro (2016)

Boy Missing – Secuestro (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mar Targarona
Actori: Blanca Portillo, Antonio Dechent, Vicente Romero
An: 2016
Gen: Thriller
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Boy Missing – Secuestro

Rapirii este un exercițiu competent de intrigi, care mi-a amintit de seria spaniolă ca inculpați și suspecți și corpul de film. În mod repetat, detectiv de gen de cinema se dovedește a fi foarte interesant. Printre producțiile recente ale filmului nostru, iar acest film nu este o excepție. Departe de negru de film pentru a intra mai mult pe teritoriul narativ enigmă. Mai favorabil să se gândească la adaptările cazurilor reale reinventat pentru ficțiune de film pentru a pune pe ecran Pedro Costa în seria Amprenta criminalității. Si caracteristici închise cameră ca Almeria, Redondela, o casă în suburbii, crima de cinema est, caz și așa mai departe.

Rapirii pare ca mostenitor la acel alt mod de a înțelege genului detectiv ca o prelungire a crimelor reale transformate în mod convenabil în film de ficțiune. Mai degrabă decât ca un exemplu al mistificarea filmului dat în alte variante ale poveștii penale adaptate audiovizual .

Este construit pe un scenariu solid, care devine păstrează-ne interesează în mod continuu, de complot, dar are, de asemenea, virtutea de a ști cum să obțineți de-a lungul fără a stabili un rol simplu și confortabil pentru privitorul, care se va mareea cu pricepere în simpatiile de joc și identificările cu caractere și este făcut să fie suspicios cu totul sau aproape totul, și toată lumea, sau aproape toate caracterele.


Trailer Boy Missing – Secuestro