Box Floyd Mayweather vs Conor McGregor


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Box Floyd Mayweather vs Conor McGregor Online


Partida: Box Floyd Mayweather vs Conor McGregor
An: 2017
Gen: Sport, BoxSinopsis Box Floyd Mayweather vs Conor McGregor Online

Mayweather s-a impus în runda a zecea, după ce arbitrul a decis încheierea meciului, deoarece irlandezul încasase prea multe lovituri.

Floyd Mayweather şi Conor McGregor au luptat pentru o centură WBC care conţine un număr impresionant de pietre preţioase şi o mare cantitate de aur. Centura este confecţionată din piele de aligator şi pe ea sunt aplicate 3.360 de diamante, 600 de safire, 300 de smaralde şi un kilogram şi jumătate de aur de 24 de carate.

McConnor a intrat în ring înfăşurat în drapelul Irlandei, în timp ce Mayweather a intrat având o cagulă pe faţă.

Imnul american a fost intonat de cântăreața Demi Lovato, iar cel irlandez de Imelda May.

Arbitrul Robert Byrd i-a avertizat pe cei doi că meciul se va disputa după regulile din box. „Respectaţi tot timpul ordinele mele. Mr McGregor, Mr Mayweather, să trecem la treabă!”

În timpul meciului, McGregor a fost avertizat de arbitrul întâlnirii pentru lovituri nepermise. După ce în primele şase runde McGregor reuşise să opună rezistenţă. In următoarele patru el a fost dominat de americanul de 40 de ani.

McGregor, campionul UFC, aflat la debutul său în boxul profesionist, a început agresiv meciul. Dar a început să se sufoce după primele runde, în care Mayweather nu a părut deloc în dificultate. Experimentatul boxer american a făcut un meci de aşteptare, iar apoi a început să puncteze tot mai clar pe măsură ce McGregor obosea. Arbitrul încheind conturile în runda a zecea, când irlandezul abia se mai ţinea pe picioare.

Box Floyd Mayweather vs Conor McGregor
Box Floyd Mayweather vs Conor McGregor Online Subtitrat in Romana

Box Floyd Mayweather vs Conor McGregor Online Partida: Box Floyd Mayweather vs Conor McGregor An: 2017 Gen: Sport, Box

Editor's Rating:
0