Bounty Hunters (2016)

Bounty Hunters (2016) Film Online Subtitrat


Titlu original: Lee Min Ho
Regia: Tae-ra Shin
Actori: Min-ho Lee, Wallace Chung, Yan Tang
An: 2016
Gen: Actiune, Comedie, Romantice
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Bounty Hunters

După ce au fost puşi pe liber din funcţia de ofiţeri ai agenţiei Interpol cu un an în urmă, experţii în arte marţiale Li San şi A Yo au început să lucreze ca gărzi de corp de ocazie. Dar fără prea mult succes. Însă când noile îndatoriri de serviciu îi conduc spre o cameră de hotel din Incheon, Coreea de Sud, un atentat terorist îi transformă din anchetatori. In cei mai urmăriţi suspecţi. După ce informatorul lor moare la faţa locului, cei doi ajung să fie urmăriţi de o bandă rivală de vânători de recompense. Pentru a-şi restabili reputaţia, San şi Yo, împreună cu noii lor aliaţi, Cat, Swan. Si Babe vor trebui să localizeze autorul unei serii de atentate care au afectat un lanţ hotelier internaţional.

Filmul are fotografii frumoase din Coreea și dacă sunteți familiarizați cu setarea, va veti bucura cu adevarat aceste! De asemenea, un avion nou Bombardier apare in film, care a fost curios! Ceea ce am cu adevărat iubit, și ce ridicat asta pentru mine 8/10, sunt surprize! Ele nu sunt atât de mult, entorse complot, dar complet acțiuni neașteptate, care fac o mulțime de sens. Dar niciodată nu le vezi venind! Ei au fost strălucit de făcut și ma făcut să râd, și ma surprins în mod constant.

Umor a fost mare si inteligent tot drumul până la capăt și nu a existat nici umor de toaletă sau injuraturi. Care este un mare plus pentru mine! Acțiunea a fost foarte bun, foarte lustruit și rece să se uite la. Cu unele scene cu adevărat mari, cum ar fi coliziune masina, care a fost foarte bine făcut.


Trailer Bounty Hunters