Bottle Rocket (1996)

Bottle Rocket (1996) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Pungași la drumul mare
Regia: Wes Anderson
Actori: Andrew Wilson, Luke Wilson, Owen Wilson, Ned Dowd, Lumi Cavazos, Darryl Cox
Anul: 1996
Gen: Comedie, Crima, Drama
Durata: 91 minute
IMDB: 7.1

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Filmul Bottle Rocket se deschide cu un caracter numit Anthony (Luke Wilson) planificarea evadarea sa dintr-o azil mental. Multe dintre detaliile au fost planificate de către prietenul său Dignan (Owen Wilson C.), care îl semnalează furiș dintr-un loc ascuns, pe motiv și care pare loonier decât Anthony. Lucrări de evacuare, dar nu este o mare parte din o realizare, deoarece azilul este o instituție minim de securitate care oricine poate mai mult sau mai puțin de mers pe jos de la.

Logica din spatele evadarea inutile în curând se repetă, atunci când Dignan si Anthony colabora la un furt casă care se dovedește, să spunem, pentru a fi o mare mai puțin riscantă decât pare. Sunt în pregătire pentru mare de timp; ei vor să fie escroci, dar nu au multe dintre aptitudinile necesare, precum și personalitățile lor par greșit. Pentru Dignan, crima pare ca puțin de o carieră decât o modalitate convenabilă de a controla Anthony in filme online Bottle Rocket.

Ei aduce la un prieten, Bob (Robert Musgrave). Va fi șoferul evadare pentru primul lor jaf real de mare de timp. Ei aleg o librărie drept țintă, iar scena este manipulat frumos; angajații și clienții sunt prea lowkey în minte într-adevăr foarte mult.

“Bottle Rocket”, apoi se încadrează într-o versiune a unei poveste film Bottle Rocket familiar, în care caracterele esență nevinovate alege, sau sunt împinse într-o viață de crimă, și pentru a găsi ei înșiși în ce mai străin de societate atunci când toate doresc cu adevărat să faceți este să stea și să pierdere de timp. In cele din urma, ei primesc implicate ele însele cu un criminal real jucat de James Caan, și se găsesc în peste capetele lor in Bottle Rocket.

Formula oferă câteva clipe frumoase mici, dar ele nu se adauga pana la mai mult; acestea sugereaza ca aceste cineasti s-ar putea face un film mai bine data viitoare, când acestea depind mai puțin pe propriile lor personalități cunoscute și de inspirație și mai mult pe o scenariu original.

Povestea din spatele “Bottle Rocket” este încurajatoare pentru-ar fi cineaști. Director, Wes Anderson, cunoscut scriitor și co-star, Owen Wilson, de la Universitatea din Texas. Fratele lui Owen Luca venit la bord ca un alt membru exprimate. Grupul a realizat un film Bottle Rocket scurt bazat pe ideea lor, primit sprijin de la scenaristului sediul in Texas LK (Kit) Carson, a luat pe termen scurt pentru a Festivalului de Film Sundance, și a găsit suport din regizori mari de timp, inclusiv James L. Brooks, care i-au ajutat a obține bani pentru o caracteristică de Columbia Pictures.

“Bottle Rocket” este distractiv în cazul în care ați înțeles exact ceea ce este: dacă îl vedea ca pe un film realizat de prietenii din materialele prezentate de viața lor și cu libertatea de a nu împinge prea tare. Farmecul ei fragilă ar fi fost distruse de rescrieri menite să-l pompa sau sa se concentreze-l; de care are nevoie pentru a coti, pentru a lua timp pentru a asculta dialogul, pentru a descoperi încet ciudatenii de caractere, în special a lui Dignan.

Este genul de film Bottle Rocket, de fapt, că un festival ca Sundance este ideal pentru. Un public care știe despre realitățile cu buget redus film independent va găsi, probabil, o mulțime de calități aici, care ar putea eluda public mai larg. Eu nu pot recomanda filmul – e prea derulată și indulgent – dar am o anumită afecțiune pentru ea, și abia aștept la orice Anderson si Wilson face în continuare.