Bosch (2014)

In serialul Bosch online subtitrat, un detectiv L.A.P.D. lucrează pentru a rezolva uciderea unui băiat de treisprezece ani în timp ce a fost judecat în instanța federală pentru uciderea unui ucigaș în serie. Bosch – un serial politist foarte bun cu accente noir. Nu atinge nivelul capodoperelor The Wire sau The Shield, dar ramane un serial foarte bun. Recomand! Prezentul serial se bazează pe romanele lui Michael Connelly.

Personajul principal este detectivul Hieronimus Bosch. Numele personajului trimite la celebrul pictor flamand renascentist care picta tablouri care sunt de tip horror, adică mizeria umană de care se ocupă un poliţist. Acest detectiv lucrează la secţia Hollywood din Los Angeles. Creatorii serialului ne oferă un fel de nou Philip Marlowe, al lui Raymon Chandler nu mai este detectiv particular, este poliţist.

De fapt şi numele personajului lui Chandler trimite la dramaturgul elisabetan Cristopher Marlowe. Realizatorii au găsit un actor potrivit în Titus Welliver, un fel de Marlowe din secolul XXI.

Bosch a fost crescut la casa de copii, mama lui, prostituată a fost ucisă, fără a se depista ucigaşul. Bosch a fost căsătorit cu Eleanor şi au o fetiţă, Maddie de 15 ani. Ele sunt stabilite la Las Vegas, unde Eleanor a devenit jucătoare profesionistă de poker din profiler de FBI.

Bosch (2014) Sezonul 6 Online Subtitrat in Romana


Regia: Michael Connelly, Eric Ellis Overmyer
Actori: Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino
An: 2014
Gen: Seriale Online, Crima, Drama
IMDB: 8.4


Bosch SEZONUL 6 Online Subtitrat:

S06E01

S06E02

S06E03

S06E04

S06E05

S06E06

S06E07

S06E08

S06E09

S06E10


Trailer