Borg vs McEnroe Infruntarea secolului (2017)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Borg vs McEnroe Infruntarea secolului (2017) Film Online Subtitrat in Romana


Borg vs McEnroe Infruntarea secolului online subtitrat este povestea reala a duelului legendar dintre cei doi monstri sacri ai tenisului mondial din cadrul turneului de la Wimbledon din 1980, cand cei doi au schimbat istoria tenisului si s-au transformat in legende ale acestui sport, in ciuda tuturor obstacolelor si a pretului platit.

Ambii sportivi isi atribuie excelenta pe teren unei pregatiri asidue. Unul, cu un renume de zeu scandinav al calmului, fusese un copil talentat si cu conditie fizica excelenta, dar nervos si rebel. Celalalt, cu apucaturi de copil razgaiat care faceau deliciul presei, ascundea dimpotriva atat o educatie categorica. Dar si o pregatire asidua. Prezentul – cel al anului 1980 – alterneaza cu flashback-uri: copilaria lui Bjorn Borg. Desi marcata de ambitie si de pasiunea pentru tenis, dar totusi nu copilaria ideala, sau copilaria nu lipsita de frustrari a lui McEnroe.

Amandoi sportivii din Borg vs McEnroe sunt ca doi eroi antici, aproape eroi tragici. Un scandinav ca o masina (nu de ucis, ci de servit mingi cu racheta) insa cu o latura umana, contra unui baiat aparent rasfatat, insa capabil in realitate de mult mai mult.


Titlu original: Borg McEnroe
Regia: Janus Metz
Actori: Sverrir Gudnason, Shia LaBeouf, Stellan Skarsgård
An: 2017
Gen: Biografie, Drama, Sport
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


PortalulTauTV.com
Borg vs McEnroe Infruntarea secolului (2017) Online Subtitrat in Romana

Borg McEnroe (2017)

Notă film - PortalulTauTV.net:
5