Borat (2006)

Borat (2006) Film Online Subtitrat

Regia: Larry Charles
Actori: Sacha Baron Cohen, Ken Davitian, Luenell
Anul: 2006
Gen: Comedie
Durata: 84 minute
IMDB: 7.3

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Sacha Baron Cohen, starul și autorul emisiunii “Da Ali G Show” aduce pentru prima dată pe marile ecrane personajul său din Kazahstan, Borat Sagdiyev, jurnalist. Borat pleacă din Kazahstan în America pentru a realiza un documentar. Pe când străbate aceste ținuturi, Borat întâlnește persoane reale aflate în situații reale. Comportamentul său neașteptat provoacă celor din jurul său reacții puternice, scoțând la iveală prejudecățile și ipocriziile tipice culturii americane. În unele cazuri, subiecții interviurilor lui Borat adoptă opiniile sale șocante despre rasă și sex, fiind de acord cu el, în timp ce alții încearcă să-i predea o lecție de patriotism referitoare la valorile occidentale.

Ilar. Te lasă cu gura căscată. Ofensiv. Periculos. Subversiv. Borat, o caricatură satirică a unui jurnalist kazah, inventată și portretizată de Sacha Baron Cohen, a devenit un fenomen în Anglia datorită serialului de comedie “Da Ali G Show”, în care umorul bizar și satira tăioasă ca un brici referitoare la anti-semitism, misoginism și rasism, au reușit să prindă viață datorită comportamentului și interviurilor sale stranii.

Umorul și aprecierile de care se bucură filmul se datorează echipei care a gândit și produs această comedie: Sacha Baron Cohen, Larry Charles și Jay Roach. Baron Cohen și Roach sunt și producătorii filmului, iar Charles este regizorul acestuia.

Așa cum e de așteptat de la un proiect centrat asupra personajului , producția filmului nu a semănat cu nimic altceva. Baron Cohen, care se dedică rolului cu o intensitate constantă, a rămas fidel personajului său pe tot parcursul filmărilor și a decis să se ocupe de publicitate și de interviurile care promovează filmul, in ”pielea” lui Borat.