Boost (2016)

Jimmy este un hoţ îndrăzneţ şi experimentat, specializat în furtul de maşini. Autorităţile încearcă să dea de urma lui de mai multă vreme, fără niciun rezultat. Jimmy este mereu cu un pas în faţa lor. Când Roy Casares, un lord al drogurilor îi oferă următoarea misiune, aceea de a fura o maşină, Jimmy primeşte mai mult decât a cerut. Găseşte în portbagajul autovehiculului un rinichi. Ceea ce trebuia să fie un simplu jaf se transformă într-o cursă contra cronometru. Jimmy va face tot ce îi stă în putere să salveze viaţa unei fetiţe.

Mi-a placut performanta lui Danny Trejo în Planet Terror și Machete, dar după ce a văzut Cyborg X și asta, eu nu înțeleg de ce el alege să stea în filme proaste. Aici Jimmy, un hoț de mașini trebuie să lupte pentru a rămâne în viață după ce un loc de muncă a mers prost și el a fost forțat să ucidă un mafiot important.

Povestea este simplă, dar modul în care este descris în film face de neînțeles. Este ca regizorul nu a putut gestiona pentru a păstra un flux frumos și se împiedică pe drum. De asemenea, există acting, care nu a fost atât de convingătoare, este ca actorii care suntem plictisit pe platourile de filmare.


Gen: Actiune, Crima, Drama
Scenariu: Nathan Gabaeff
IMDB: 5.0
Regizor(i): Nathan Gabaeff
Actori: Danny Trejo, Danay Garcia, Trent Garrett


Boost (2016) Online Subtitrat