Boone The Bounty Hunter (2017)

Boone The Bounty Hunter (2017) Online Subtitrat


Regia: Robert Kirbyson
Actori: John Hennigan, Osric Chau, Spencer Grammer
2017
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 7.5


Se lucreaza la subtitrare!

<8VK-uCjPF7c/boone.the" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Boone The Bounty Hunter

Atunci când o realitate caută vânător de recompense, Boone, încearcă să coboare un stăpân de droguri și imperiul său, el descoperă mai mult decât căutând și află că justiția înseamnă mai mult decât ratinguri.

Boone (John Hennigan) este un vânător de recompense pentru câini calzi, care merge după tipi ca Kevin Sorbo pentru un bilet de parcare. Ratingurile sale au scăzut, în timp ce publicul sa îmbătat, de fapt, de anticul său. Cu un ultim spectacol rămas în sezon, Boone cheamă o favoare din partea DEA și decide să facă o vânătoare reală de recompense, mergând la Vallecitos, Mexic pentru a-și recupera fiul unui stăpân de droguri care a sărit peste cauțiune. Orașul și forțele sale de poliție sunt deținute de stăpânul drogurilor.

Acesta este un film de acțiune pentru tweens și adolescenți tineri. Are crăpătură, o luptă de pisică și un port-o-născut cu cineva în el … toate lucrurile pe care un bărbat de 11 ani îl iubește. Terenul este drept înainte fără răsturnări. Oamenii sunt uciși și bătuți, dar cea mai mare parte a acestui tip de violență are loc în afara camerei. Stilul de luptă al lui Hennigan este similar cu stilul parcurilor, din nou ceva pentru copii. Fără acțiune și distracție.

Nicio înjurătură, sex sau nuditate. Femei pline în bikini mici.