Boo! A Madea Halloween (2016)

Boo! A Madea Halloween (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Tyler Perry
Actori: Tyler Perry, Cassi Davis, Patrice Lovely
An: 2016
Gen: Comedie, Groaza
IMDB: 4.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Boo! A Madea Halloween

Orice comedie despre caracterul descreierat al Mabel Simmons, cunoscut și ca Madea (Tyler Perry trage), va fi o huiduială și o strigi. Desigur, ai să iubești cu voce tare cu gura, intimidare, afro-american matriarhul precum și călușul că ea este interpretat de un-șase picioare cinci om, care ar putea juca rolul la fel de ușor monstru diform lui Frankenstein.

Amintiți-vă, esența comediei este incongruență. Gândiți-vă la acele personaje care te fac să râzi: clovn cu urechi mari, mâini și picioare; bufonul sălcii care deține pantalonii de dimensiuni cu parașuta în sus pentru a păstra impiedicare în ele, iar individul care falnic plimbari in jurul in masina sa elegant sport cu capul și umerii lui forța de tracțiune prin trapa. Umorul este totul despre diferențele în modul în care ne uităm și rochie. Uneori, incongruity ne face să râdem. În alte dăți, este folosit fără compasiune batjocoresc.

Jumatate din toate râsetele pe care Tyler Perry aduce în mintea noastră ca apar Madea din baza faptului că un om a împodobit el însuși afară să semene cu o damă. Perry, nu este primul afro-american pentru a scoate acest act. Eddie Murphy si Martin Lawrence l-au bătut la dulap, respectiv, cu “The Nutty Professor” si “Casa Big Mama lui.” (Eu nu sunt de numărare Flip Wilson Geraldine Jones, din moment ce Flip făcut-o pentru televiziune.) Cu toate acestea, nici Murphy, nici Lawrence falsificat un personaj feminin ca și bizar isteric ca Madea. Mai mult decât atât, nici actorul a creat o franciza care ar putea concura cu filme Madea Tyler Perry. Ironic,


Trailer Boo! A Madea Halloween