Bombshell The Hedy Lamarr Story (2017)

Bombshell The Hedy Lamarr Story (2017) Online Subtitrat


Regia: Alexandra Dean
Actori: Nino Amareno, Charles Amirkhanian, Jeanine Basinger
2017
Gen: Documentare, Biografie, Istorice
IMDB: 7.3


Se lucreaza la subtitrare!

<34BuGgR6WHU/Bombshell.The.Hedy.Lamarr.Story.2017.WEB-DL.x264-ION10.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Bombshell The Hedy Lamarr Story

“Orice fată poate fi plină de farmec”, a spus o dată actrița Hedy Lamarr. “Tot ce trebuie sa faci este sa stai in picioare si sa arati prost”. Este o observatie uluitoare, mai ales pentru o stea de la Hollywood, cunoscuta odata ca fiind “cea mai frumoasa femeie din lume.”

Frumusetea a adus faima lui Lamarr, cel putin pana a disparut spectaculos; ca și cu prea multe actrițe, frumusețea era, de asemenea, cutia ei aurită. Noul documentar “Bombshell: Hedy Lamarr Story” arată cât de greu și de cât timp a încercat să o scape – inclusiv prin invenția din anii 1940 a unui sistem de comunicare inovatoare care stă la baza cripțiunii moderne.

Povestea acestei invenții a fost spusă mai devreme, deși lipsește curios din contribuția lui Lamarr la un memorial dubios din 1966, “Ecstasy and Me: My Life as a Woman”, care, bizar, include o introducere de către un psihiatru. (Ea a încercat fără succes să se oprească publicarea ei.)

Titlul se referă la filmul din 1933 care la pus pe calea spre scandal și stardom. Regizată de Gustav Machaty, “Ecstasy” implică o dorință sexuală și o dezamăgire a unei tinere și rămâne cunoscută cel mai bine pentru vizionarea starului său vienez adolescent – numit apoi Hedy Kiesler – frolicking gol și, mai notoriu, prefăcut orgasm. (Machaty se apucase aparent să-i bată cu un bolț pentru a-și atinge dorința.)