Bombairiya (2019)

Filmul indian Bombairiya online subtitrat urmează povestea lui Meghna, care se îmbracă într-o serie de evenimente după ce telefonul ei a fost furat.

Bombairiya (2019) Film Indian Online Subtitrat


Regia: Pia Sukanya
Actori: Radhika Apte, Akshay Oberoi, Siddhanth Kapoor
An: 2019
Gen: Comedie, Crima, Drama, Indiene
IMDB: 4.4


Bombairiya (2019) Online Subtitrat in Engleza


Trailer


Review Bombairiya (2019)

Bombairiya, care a avut recent premiera mondiala la primul festival de film Diorama International din Delhi, inainte de lansarea sa teatrala, se intoarce in jurul unui profesionist PR pe nume Meghna (interpretat de Radhika Apte) care lucreaza pentru o emisiune de film de Ravi Kishan). Povestea îl urmează pe Meghna într-o zi nebună, care începe cu furtul ei mobil furat într-un mod foarte bizar posibil. Pe măsură ce încearcă cu disperare să-i aducă telefonul înapoi, este prinsă într-un coșmar de tip Kafkaesque care îi amenință chiar existența.

Dincolo de mizeria pe care o poate estima cu exactitate acolo sunt de fapt forțe mult mai mari la locul de muncă decât își poate imagina. În timpul căutării ei din filme indiene online se întâlnește cu mulți oameni aparent inofensivi, dar îi este greu să aibă încredere în oricare dintre ei, chiar dacă cei mai mari jucători din acest joc de șah sunt în afara ei.

Bombairiya poate fi cu siguranță descrisă ca o încercare cinstită făcută de un regizor pentru prima dată pentru a surprinde haosul nebun, care este orașul Mumbai. Dar, în timp ce intenția ei este reală, execuția undeva nu este suficientă. În timp ce Pia reușește să obțină performanțe solide de la toți actorii ei, ea devine un pic incapabilă de numărul humongos de personaje care au fost ambițios scrise în scenariu.

Deși acest lucru s-ar putea să fi funcționat într-o serie, un film de două ore nu este într-adevăr o conductă perfectă pentru supraindulgență în caractere secundare care ar fi putut fi ușor reduse la jumătate.

Acest lucru ar fi permis o posibilitate mai bună de dezvoltare a caracterului pentru caracterele rămase. De asemenea, narațiunea ar fi zburat mult mai ușor. În starea sa actuală, Bombairiyanu numai că se simte disociată, dar, de asemenea, pare a fi lipsită de scop. Ingredientele sunt toate acolo, dar ele sunt amestecate atât de disproporționat încât nu reușesc să se înregistreze pe palatul nostru așa cum ar trebui să facă.