Boi (2019)

Boi este un tânăr care începe într-un nou loc de muncă ca șofer. În timp ce aștepta cu nerăbdare știrile de la prietena lui în legătură cu o decizie care ar putea sa ii schimbe viața, trebuie să-l însoțească pe unii din primii săi clienți, Michael și Gordon, doi oameni de afaceri asiatici care au venit la Barcelona pentru a încheia o tranzacție de milioane de dolari.

Boi (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Jorge M. Fontana
Actori: Bernat Quintana, Fina Rius, Adrian Pang
An: 2019
Gen: Thriller
IMDB: 5.6


Boi (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Boi (2019)

În acest film spaniol bizar care a sosit astăzi pe Netflix, scriitorul-regizor Jorge M. Fontana se preocupă de imaginație. Și dacă suntem sinceri, absurd. Boi , un gen ciudat mish-mash și, de asemenea, numele protagonistului supraîncărcat al lui Bernat Quintana, nu se ține bine împreună, ciudat sub greutatea ciudățeniei și excesului. E un râs aici și acolo, un mister sau două, dar nici călătoria, nici destinația nu merită.

Unele dintre ceea ce se întâmplă aici este în mod deliberat confuz. Există probabil un punct pentru toate acestea, dar este înconjurat până acum în cadrul mașinii de filmare, care parsează că este un exercițiu de fuziune. Băiatul numit Boi este un romancier aspirant și șofer actual, obsesiile care alăptează atât iubitei sale însărcinate (Miranda Gas), cât și respingerea romanului său de către editori. În timp ce se ocupă de diferitele sale neliniști, primii săi clienți sunt Michael (Andrew Lua) și Gordon (Adrian Pang), doi oameni de afaceri asiatici enigmatici.

Ceea ce rezultă din acel pickup inițial al aeroportului este, la fel ca majoritatea lucrurilor, mai bine inexplicabil. Există abateri ciudate și indicii ciudate și momente când realitatea pare să rupă și să denatureze. Ca ghid prin toate, Quintana este plin de dragoste si placere ca Boi , un tanar care incearca sa-si roteasca responsabilitatile chiar si inainte de a fi implicat in propriile sale imaginatii.

Filme online 2019 subtitrate in romana în limba spaniolă se simte din când în când puțin ostil față de un public vorbitor de limbă engleză, forțat să intute o contribuție echitabilă a ideilor și a semnificației prin subtitrări. Dar patina fuzzy a filmului de absurditate și ambiguitate nu ajută nici ele.