Bodyguard (2018)

Thrillerul politic Bodyguard online subtitrat se concentreaza pe un veteran de razboi eroic, David Budd (Richard Madden) desemnat pentru a o proteja pe secretarul de interne, Julia Montague (Keeley Hawes). Julia Montague a fost insarcinata cu impunerea unui proiect de lege impotriva terorismului, care va mari masiv gama si sfera de actiune a asa-numitelor „snooper“.Datorita naturii controversate a legislatiei si a propriilor ambitii politice, Montague este o tinta sigura si necesita protectie in permanenta. Seria se concentreaza pe relatia dintre datoria lui Budd si propriile sale principii.

BBC a ingrozit telespectatorii cu un nou serial, considerat cel mai violent produs vreodata de postul public britanic. Noul serial BBC Bodyguard online subtitrat, care a avut premiera pe 26 august, a fost catalogat de telespectatori drept cel mai violent serial produs pana acum de televiziunea publica britanica, dupa numai doua episoade.

Noul serial produs de BBC, Bodyguard online subtitrat, cu Richard Madden, cunoscut pentru rolul lui Robb Stark din seria HBO „Game of Thrones“, si Keeley Hawes in rolurile principale, i-a inspaimantat pe fani, care s-au declarat socati de imaginile extrem de violente prezentate in cel de-al doilea episod difuzat luni seara. Astfel, multi dintre ei s-au grabit sa-si impartaseasca impresiile pe retelele sociale in urma difuzarii celui de-al doilea episod al seriei si au marturisit ca „au avut cosmaruri“ in urma vizionarii.


Regia: Jed Mercurio
Actori: Stuart Bowman, Tom Brooke, Claire-Louise Cordwell
An: 2018
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Thriller
IMDB: 8.2


Bodyguard (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

s01e03

S01E04

S01E05

S01E06


Trailer