Bobby the Hedgehog (2016)

Bobby the Hedgehog (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jianming Huang
Actori: Chevy Chase, Ian Hecox, Jenn McAllister
An: 2016
Gen: Animatie
IMDB: 6.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Bobby the Hedgehog

HEDGEHOGS îl urmează pe Bobby (exprimat de Anthony Padilla), un arici alfa-mahmurean care trăiește într-o comunitate idilică, unde toți aricii consumă un “fruct delicios” care îi ține fericiți și plini. În timpul unei confruntări cu un prădător de badger peste fructe, Bobby este rănit și se termină în orașul mare, suferind de pierderea gravă a memoriei: nici măcar nu știe că este un arici.

Bobby îl întâlnește pe Hubert, un porumbel mare și prietenos, care îi declară o pasăre mai puțin pufos a cărei aripă ar fi trebuit rănită (explicând de ce nu poate zbura). Ca un act de prietenie, Hubert creează aripi pentru ca Bobby să se fixeze pe corpul său, ceea ce îi permite să fie cu adevărat parte din clanul de păsări.

Până când Bobby se întâlnește încă o dată cu badgerul, care îl numește “arici prost” și explică amenințarea reală față de arici nu este altceva decât animalele care le doresc – și habitatele lor – distruse. Deci, Bobby face un plan de a învinge exterminatorii umani trimiși să-i rănească familia și prietenii.

Familiile pot vorbi despre existența unor modele de roluri în arici. Cine sunt ei și care sunt punctele lor forte?

Care părți ale filmului ți-au fost înfricoșătoare? De ce? Cât de multe lucruri înfricoșătoare îi pot face copiii tineri?

De ce credeți că filmele cu animale sunt atât de populare? Care sunt unele dintre preferatele tale?

Cat de autentice sunt informatiile filmului despre arici? Ți-ai văzut cum te face să vrei să afli mai multe despre animale?