Blue Valentine (2010)

Blue Valentine (2010) Film Online Subtitrat

Regia: Derek Cianfrance
Actori: Ryan Gosling, Michelle Williams, Faith Wladyka, Mike Vogel, Marshall Johnson, Jen Jones, James Benatti
Anul: 2010
Gen: Drama, Romantice
Durata: 112 minute
IMDB: 7.4

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Aici este un film Blue Valentine care se uită destul de bine în sine. Derek Cianfrance, scriitorul de film si director, observă cu mare exactitate nașterea și descompunerea unei relații. Acest film este viu în detaliile sale. Spre sfârșitul celor șase ani, atunci când Cindy abia poate să-și amintească de ce a vrut să se căsătorească Dean, Cianfrance observă epuizarea fizică și psihică, care a depășit-o. Și modul în care Dean pare greu să aibă grijă – atât timp cât Cindy rămâne soția și observator său, care, în mintea lui a fost înțelegerea. Dean crede căsătoria este stația. Cindy crezut că a fost în tren.

Sunt jucat de Ryan Gosling și Michelle Williams ca un cuplu din clasa muncitoare, Pennsylvania, cu o fiica, Frankie. Ea a fost născut de la început. Cindy este o asistentă medicală. Dean este un zugrav. Când s-au întâlnit, iar de ceva timp după aceea, locul de muncă a fost cu greu central în viața lor din filmul Blue Valentine. Acesta a fost în cazul în care s-au dus la și în cazul în care s-au întors de la. În transformările fizice eficiente, Williams și Gosling ne dea Dean si Cindy la două vârste: vârsta lor, în prezent, și la început, atunci când au fost umplute cu aceste cunoștințe de vis că prin simpla apăsare a celuilalt aduce senzualitate rapid. Este mai ușor pentru un actor să joace același caracter, la 24 și 60 decât la 24 și 30. Deși se produce o schimbare corporale, ceea ce se intampla este o transformare de certitudine interioară. Williams joaca rolul unei femei care se află în interiorul corpului ei și nu mai știe ce e și ce vrea să facă cu ea in Blue Valentine.

Toate căsătoriile au momente piatra de hotar, evenimente de claritate uimitoare, care permit noile iubitorii pentru a se vedea ca un cuplu care au fost definite. Decan este capabil de romantism Goofy mare, si Cindy place asta. Se vrea spre ea. Ei se întâlnesc pentru prima dată la cămin de bătrâni bunicii sale din Blue Valentine. Ați avut vreodată una din acele întâlniri întâmplătoare cu un străin într-un loc nici unul dintre voi îi aparține? Un spațiu gol din viața dumneavoastră, astfel încât să înceapă noul împreună cu prima conversație și plonjați drept înainte într-o dintr-o dată nou viitor?

Asta e ceea ce e ca în acea zi. La scurt timp se joacă în această nouă jucărie, dragostea lor. Ei fac lucruri împreună, ca în cazul în care acestea au fost copii le face in filmul Blue Valentine. Apoi se căsătoresc și au (neplanificată, dar a salutat) Frankie, și realitățile de a face cu programe de operare viață și de muncă și creșterii copilului și căsătoria reală se stabilească în. Dean pare blocat. El pare să rămână fixat la etapa inițială. Se poate vedea diferența dintre (1) “El mă iubește la fel de mult ca întotdeauna,” și (2) “El mă iubește exact așa cum a făcut întotdeauna”?

“Blue Valentine” se mișcă între trecut și prezent, ca și cum încearcă să-și amintească ce a mers prost. Din punct de vedere al lui Dean, poate nimic făcut. El a vrut să se căsătorească cu Cindy, și încă o face și el încă mai este. Cindy nu pot sta asta. El nu a semnat off pe îmbătrânesc alături de mine parte. El nu crede că cel mai bun este încă să fie. El crede că e bine acum.

Williams joacă in filme online Blue Valentine, Cindy ca o femeie care și-a pierdut mândria ei de corp și de sine. Nu, ea nu devine un bețiv – el este cel care bea prea mult. Dar asta nu e problema. Este incapacitatea sa de enervant să aibă grijă de acest Cindy, chiar aici, chiar acum, pentru că atunci când ea sa căsătorit cu el, ea a devenit exact Cindy el necesar.
Mă întreb ce fel de conferințe script Cianfrance avut-o cu co-autori, Joey Curtis și Cami Delavigne. Ei au fost scris despre ceva inefabil, un gol, o nevoie. Aceasta nu a fost o poveste cu cârlige convenabile implică lucruri cum ar fi, știi, boala – lucruri povești sunt familiarizați cu Blue Valentine. Acesta a fost de aproximativ înfrângere interior și epuizarea speranță. Am citit comentarii care spun Cianfrance nu este clar ce a mers prost ca au ajuns de acolo aici. E cineva?