Blue Ruin (2013)

Blue Ruin (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Drama, Thriller
Producator(i): Jeremy Saulnier
IMDB: 7.1
Regia: Jeremy Saulnier
Actori: Macon Blair, Devin Ratray, Amy Hargreaves, Kevin Kolack

In Blue ruin – Ruina albastra, Flash transmite mai multe decenii pentru a 2014. În mod evident, director 30-ceva, scriitor și de imagine Jeremy Saulnier a asistat la partea lui echitabilă de curaj, stropite pe ecrane multiplex. Amprentele sângeroase de Quentin Tarantino și frații-printre Coen alte-violență predispuse regizori-sunt pătate peste tot ordonat și întinsă de-a spus sa “Ruin albastru,” o răzbunare thriller cu buget redus, care a fost câștigat în mod constant un reprezentant cult pe film festival de circuit de la care arată anul trecut la Cannes. Și totuși, această poveste Hillbilly-gotic a unui vagabond fără adăpost deteriorat care caută răzbunare pentru uciderea lung în urmă de părinții săi este informat și mai mult de titlurile de azi. În timp ce replici culturale ale 9/11 ar putea fi spionat în creșterea conflictuale supereroi de benzi desenate, precum și în extrem de Gore filme Fright fi “Saw” franciza, Saulnier ar putea fi una dintre primele realizatorii ai generației sale la reflectă într-un mod fictiv pe devastarea făcut psihicul nostru național de atacurile focuri de armă care par să apară zilnic în titluri, ambele masacre la scară mare și confruntări unu-la-unu.

Nu există nici o Avenger Liam Neeson, Blue ruin – Ruina albastra , ar fi drept cu abilități de armament agile și priceperea luptă cool să rădăcină în “Blue Ruin”. Nici nu există un psihopat borderline pe un Warpath fățarnică care este ușor de umilit în cele din urmă. În schimb, personajul central este un individ anti-social profund deranjat cărei gură de evacuare numai pentru suferință lui este de a distruge în cele din urmă pe cei a crede el și familia lui nedreptățit. Și atunci când el se duce după ei, este cu ajutorul armelor de foc ușor disponibile atunci când ne vom întâlni Dwight (Saulnier lui PAL copilărie Macon Blair, al cărui trist-clovn chip abil masti orice demoni care pândesc în și câștigă cel puțin inițial simpatia noastră), el este ajutând se la confortul altcuiva home-înainte de a face o evadare rapidă înainte proprietarii l prind in Blue Ruin. El își petrece zilele într-o stațiune pe plajă Virginia, ridicarea sticle abandonat și transformându-le în numerar. Cu ochii bântuit aproape mort, aspect shimbarea si haine pal culoare, el este practic o fantomă vie ca el aluneca în tăcere prin mulțime in vacanta fara o notificare prealabila.

Adăpost lui este un shell ruginit-dintr-un Blue ruin – Ruina albastra titlului și că este în cazul în care va fi găsit de o femeie de poliție cu amabilitate, care îl informează că Wade Cleland, criminalul acuzat de mama și tatăl său, este de aproximativ să fie eliberat din închisoare. Dintr-o dată, această forfetare fără formă a unui om vine în viață cu scop, de multe ori stângaci deși cu instincte ocazional de încredere, ca Dwight singur obsedat vânează prada. Deși obligați să recurgă la un cuțit, după încercări de a obține o armă nu, el reușește să omoare balaurul lui. În acest moment, publicul sunt susceptibile de a lua unele confort în succesul său, ca oribil Savage și murdar ca rezultatele se dovedesc a fi. Dar atunci ce? Dwight mod clar nu sa gândit prin posibila fallout de acțiunile sale, mai ales că se pare că el a lăsat în urmă o dovadă că îl identifică în mod clar. După rupere într-un alt acasă pentru a face el însuși innocuously curat-ras și prezentabil în cămașă rochie și pantaloni kaki furat, el merge să vadă sora lui înstrăinat și mama a doi in filmul Blue Ruin.