Blue Jay (2016)

Blue Jay (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Alexandre Lehmann
Actori: Mark Duplass, Sarah Paulson, Clu Gulager
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Blue Jay

Jim Henderson se reintoarce in California natala cu intentia de a renova si a vinde casa defunctei sale mame. In timp ce isi face cumparaturile la un supermarket, Jim o revede pe fosta sa iubita din liceu, Amanda. Cei doi se saluta doar, nu schimba nicio vorba. O vede din nou in parcare si decid sa mearga la o cafenea, Blue Jay. Aici, cei doi isi povestesc ce s-a intamplat in vietile lor de cand nu s-au vazut. Amanda s-a casatorit si a devenit mama vitrega a doi copii in timp ce Jim a construit case impreuna cu unchiul sau. Mai tarziu, Jim si Amanda viziteaza casa mamei lui Jim lasandu-se cuprinsi de nostalgie. Amanda descopera o scrisoare adresata ei pe care Jim nu a indraznit sa i-o trimita.

Primul director timp de Alexandre Lehmann, foloseste experienta sa vasta ca cineast, și un motiv alb-negru, pentru a crea o poveste frumos filmat, care este atât de simplu și stratificat. Numai un singur actor apare în filmul … o singură scenă cu marele Clu Galager ( “The Virginian” The Last Picture Show) ca un comerciant local care furnizează un link spre trecut pentru Amanda și Jim. Cea mai mare parte a timpului este petrecut în casa mamei lui Jim – o capsulă a timpului literal, care permite reminiscing pentru cei doi foști iubiți.

Printre haine vechi familiare, fotografii, scrisori, cărți, casete audio, Jim și Amanda într-un fel de progres la o formă bizară de joc de rol / jocul care acționează ca și cum ar fi căsătorit tineri și celebrau acum aniversarea lor de nunta 20. Ați ghicit … ciudat. Cina, dans, actorie, fasole prostie jeleu, Annie Lennox și tăiere în vrac le conduce la o întâlnire dormitor ciudat.


Trailer Blue Jay

https://www.youtube.com/watch?v=6QJ9H4615lM