Blow the Man Down (2019)

Filmul Blow the Man Down (2019) online subtitrat este inca o mică bijuterie Amazon Prime. Complotul se învârte în jurul a 6 femei care au fiecare un secret, iar prima care clipeste ar putea pierde. Margo Martindale (The Americans, Sneaky Pete) este Enid, Madam a orașului care oferă servicii, în principal, pentru bărbații din comunitatea locală maritima. Partenera ei de afaceri, Mary Margaret Connolly, a murit brusc și așa începem povestea.

Fiicele Connolly, Presilla (Sophie Lowe) și Mary Beth (Morgan Saylor), sunt personalități total diferite și ajung implicate într-o faptă atât de murdara, ca la un moment dat vor fi chemate la socoteală.

Apoi sunt cele trei femei în vârstă care observă si stiu tot ce se intampla. Doar atat trebuie să știi. Este o poveste regională care are o catare. Blow the Man Down (2019) este o plăcere vinovată pe care o poti viziona, stabilește-ți ora, urmărește-l printre alte filme, într-o cameră întunecată, 95 de minute. Sper că Danielle Krudy și scriitorul / regizorii vor mai colabora în viitor.

Blow the Man Down (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Bridget Savage Cole, Danielle Krudy
Actori: David Coffin, David Pridemore, Adam Wolf Mayerson
An: 2019
Gen: Comedie, Drama, Mister
IMDB: 6.4


Blow the Man Down (2019) Online Subtitrat


Trailer