Blood & Water (2020)

Serialul Blood & Water (2020) online subtitrat se desfasoara, în mare parte, la un liceu, cu drame in desfasurare și clanuri formandu-se. Este ca oricare altă dramă cu adolescenti, dar personajele sunt inserate, în imprejurari, cu ușurință. Personajul principal, Puleng, interpretat exceptional de Ama Qamata, este o fire interesanta și foarte calculata. Povestea lui Puleng aduce in prim-plan o familie care se confruntă cu serie de necazuri ce le-au provocat o durere cumplita.

Sora ei a fost răpită de catre o rețea de trafic de persoane când era mica, și de 17 ani familia continua sa aniverseze zilele de naștere, sperand că o vor găsi într-o bună zi. Primul episod surprinde acea suferință cu o anumită atmosferă – puteți spune că familia lui Puleng este dezbinată. Blood & Water (2020), o serie de la Netflix care, fără îndoială, va fi comentata intens pentru inrădăcinarile sale sud-africane, în special prin casting-ul ostentativ in acest sens.

Pentru toate mormaiturile ca platforma de streaming produce prea mult conținut într-un interval de timp scurt, show-urile de acest tip dovedesc că “mai mult” este mai bun – diversitatea este ca o plasă largă, așa că este ironic că ar fi nevoie de mai mult conținut.

Distribuția completă: Ama Qamata, Khosi Ngema, Gail Mabalane, Thabang Kamogelo Molaba, Dillon Windvogel, Arno Greeff, Ryle De Morny, Greteli Fincham, Getmore Sithole, Odwa Gwanya, Natasha Thahane.

Blood & Water (2020) Serial Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Sângele și apa
Actori: Ama Qamata, Khosi Ngema, Gail Mabalane
An: 2020
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.0


Blood & Water (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06


Trailer