Blood Sand and Gold (2017)

In filmul online Blood Sand and Gold (2017), Jack (Aaron Costa Ganis) este unul dintre acei derbedei care a executat recent o pedeapsă cu închisoarea, are o inclinatie aparte spre batai și spune lucruri de genul „știi de ce lucrez singur? fără complici”. De asemenea, el refuză să conducă mașini – doar biciclete. Mave (Monica West) este una dintre acele eroine moderne dure, care a fost inselata, e genul care se ia la bataie in toaltele publice și spune lucruri de genul „doar pentru că nu îmi plac armele, nu înseamnă ca nu stiu sa lovesc”.

Jack și Mave fac echipă pentru a urmări un escroc care i-a jucat pe doua fronturi si care a furat o comoară descoperită în deșertul Sahara. Împreună sunt ca apa și uleiul, dar inevitabil se îmbuneaza unul pe celălalt. Blood Sand and Gold poate fi un film de acțiune plin de figuri de stil, cu un scenariu stangaci, dar totuși interesant.

Producatorul Gaelan Connell – pe care l-am văzut ultima oară interpretând un adolescent în Bandslam, un film subevaluat – nu pune la îndoială natura ridicolă a debutului său regizoral, în sensul că se angajează să realizeze un film distractiv. Cei care vor o escapada din lumea reala, chiar si pentru aproape doua ore doar, vor aprecia aceasta pelicula.

Blood Sand and Gold (2017) Online Subtitrat in Romana


Regia: Gaelan Connell
Actori: Aaron Costa Ganis, Monica West, Christopher Redman
An: 2017
Gen: Actiune
IMDB: 3.8


Blood Sand and Gold (2017) Online Subtitrat


Trailer