Blood Orange (2016)

Blood Orange (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Toby Tobias
Actori: Ben Lamb, Kacey Clarke, Antonio Magro
Anul: 2016
Gen: Thriller
IMDB: 4.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<2Sjc8zX2WhM/bloo" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Blood Orange (2016)

Sânge portocaliu stele Pop Iggy Bill, un star rock de îmbătrânire care trăiesc cu frumoase și promiscuu lui soție tânără Isabelle (Kacey Barnfield). În paradisul lor ciudat vine un periculos fostului iubit (Ben Lamb) aplecat iadul pe răzbunare.

Pictograma punk are un rol principal în filmul Ibiza-set, jucând un rock ‘n’ roll-ul legenda cu o soție tânără frumoasă. A cărei stil de viață mediteranean idilic este întreruptă atunci când razbunator fostul ei prieten sosește pe insulă.

Discutând despre filmul viitoare cu Metro, regizorul Toby Tobias a salutat performanța lui Pop ca “o revelație”, explicând: “. Filmul depinde într-adevăr pe caracterul lui El e omul cu planul și combinația lui de rece profundă și carisma naturală într-adevăr strălucește prin cameră . ”

Tobias a continuat: “[Iggy] a fost un astfel de domn și un profesionist desăvârșit, cu un sentiment de moarte al umorului El a avut o mare cantitate de a lua la bord, atât fizic cât și mental, și totuși el a avut întotdeauna timp pentru fiecare membru al echipajului.. el a găsit chiar și timp pentru a salva o pisică fără stăpân rănit! ”

Sânge Orange, care joaca, de asemenea, actorul divergent Ben Lamb și The Inbetweeners ‘Kacey Barnfield, va fi lansat in cursul acestui an. credite cu acțiune anterioare includ Pop Iggy roluri de sprijin în filmele Tank Girl Cry-Baby și Sid și Nancy, precum și apariții TV pe Star Trek: Deep Space Nine și tata american!