Blood of Redemption (2013)

Blood of Redemption (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Directors: Giorgio Serafini , Shawn Sourgose
Actori: Jelly Howie, Clint Glenn, LaDon Drummond, Gianni Capaldi, Billy Zane, Dolph Lundgren, Vinnie Jones
Anul: 2013
Gen: Actiune, Crima, Drama
Durata: 85 minute
IMDB: 4.4

Un om de afaceri este si strategul unei organizatii mafiote din Los Angeles, cunoscuta sub numele de “Compania”. Quinn Forte (Billy Zane) a avut totul: putere, foarte multi bani, un frate care il idolariza si o femeie care il iubea. De asemenea, a avut si nenumarati dusmani.

In decursul unei singure nopti, el pierde absolut totul. Tradat de cineva din anturajul sau, Quinn este atras intr-o capcana si arestat. Tatal lui, cel care a pus bazele imperiului mafiot, este ucis si fratele lui, Kurt (Gianni Capaldi), il suspecteaza pe Quinn ca se afla in spatele acelui lucru.

Cand este eliberat din inchisoare, multi ani mai tarziu, el incearca sa scape de demonii trecutului sau si sa inceapa o viata noua, dar aceasta misiune se dovedeste a fi una imposibil de dus la bun sfarsit. Campbell (Vinnie Jones), noul lider brutal al Companiei si fostul asistent a lui Quinn, nu vrea sa-i dea pace deloc. Stiind ca nu se poate ascunde la infinit, acest lucru il face pe Quinn sa mearga impotriva lui pentru a riposta in loc sa fuga de el.

Blood of Redemption este un alt într-un lung șir de titluri de rahat direct-to-video de acțiune care sunt vândute doar pe turnat. Regizat de Giorgio Serafini și Shawn Sourgose, acest guff afacere subsol flaunts Dolph Lundgren, Billy Zane, Robert Davi și Vinnie Jones, suficiente nume pentru a ridica spranceana de orice fan acțiune. Și cu un titlu ca sângele răscumpărării, esti garantat pentru a vinde câteva discuri. Din păcate, produsul finit este un morman de rahat putred, o distragere a atenției cheapo care a fost fabricat fără nici un gând către scenaristică coerentă, fotografie elegant, sau scene de acțiune interesante. Este o slog jalnic.

Deși Blood of Redemption încearcă să se ridice deasupra ordinare cu plotline sa complicate care implică tot felul de cruci duble si loialitatea umbroase, este greu pentru a face capete sau cozi de tot ce se întâmplă. Lundgren joacă un Axel armă pentru-închiriere pe nume, care a angajat de Quinn Forte (Zane) pentru a șterge sistematic oamenii care l-au aterizat în închisoare. Dar, desigur, există răsturnări de situație, iar filmul Blood of Redemption pare a respinge povestiri inteligibil. Pentru numele lui Dumnezeu, scutura deschide arătând scena acțiune culminant înainte intermitent înapoi câteva săptămâni, pentru a Axel chat la o fată în apartamentul său cu privire la diferite persoane … și de acolo, filmul Blood of Redemption clipește înapoi chiar mai mult. Stai, ce se întâmplă în acest film? Aceasta nu ajută faptul că dialogul este atât de al naibii de prost, cu narațiunea îngrozitor de la domnul Lundgren care este menit să fie profund și tare, ci vine de pe la fel de evident și de amatori.

Scenariul Blood of Redemption respinge logica, de asemenea. Aceasta este una dintre acele producții care se simte nevoie de a mări pe fiecare actor și stop-cadru în timp ce, grafica pe calculator mari aldine precizeze numele caracterul lor. Este un film în care fișierele FBI sunt pe suport de hârtie, și poate să dispară fără urmă prin simpla ardere de fișiere menționate. Se pare că FBI-ul nu este suficient de avansată pentru o bază de date de calculator încă. Oh, și Axel are un buletin de bord oferind imagini ale suspecților și bucăți de informații, cu ace împinge și șir roșu pentru a descoperi cauza … dar laptop rămâne neutilizat. Și când scenele de actiune ajung, cu încetinitorul este adesea folosit pentru perioade scurte, pentru că motive. Este clar directorii vrut să stabilească un sentiment de stil, dar filmul Blood of Redemption nu este elegant, la toate – doar pare mut și incompetent.