Blood Money (2017)

Blood Money (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Lucky McKee
Actori: Klariza Clayton, Ollie Barbieri, Scott Chambers
An: 2017
Gen: Thriller
IMDB: 4.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<74EpoPGsIko/Blood.Money.2017.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-FGT.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Blood Money

Într-o casă din nordul Franței, un grup de oameni așteaptă întoarcerea unor prieteni care au retras un jaf de artă îndrăzneț. Casa este deținută de tatăl unui grup, Mia, și este cea care a creat (sau ar fi trebuit să fie stăpânul?). Furtul de la tatăl ei, fără a fi foarte multă dragoste pierdută între ei.

Când petrecerea se întoarce cu imaginea furată, planul a dispărut – una dintre ele, Louie, a fost împușcată în timpul jafului. Grupul trebuie să decidă ce să facă cu corpul pe care l-au adus în portbagajul mașinii de evacuare. Si cum vor face să scape. Lucrurile devin mai complicate când corpul lui Louie dispare și Mia este ucisă.

Louie este cu adevărat moartă? Există altcineva în casă împreună cu ei? Cine va fi următorul?

Mi-a plăcut cu adevărat acest thriller bine scris și tensionat, mult mai mult decât mă așteptam. Deoarece unii oameni din spatele camerei au fost responsabili de filmul destul de sărac din 2015, The Cutting Room.

Ok, nu este deosebit de originală – Shallow Grave a vizitat același set de bază de peste douăzeci de ani în urmă – și trebuie să întrerupeți necredința în imaginarea capacității acestui lot de a elimina o crimă majoră. Dar Blood Money este atât eficient, cât și nemilos și se construiește într-un climat minunat.

În rolul principal, filmul este probabil Scott Chambers, care ne spune că Mark Kermode a fost deja lăudat ca fiind “un tânăr DiCaprio”. Ca și ciudatul Zander, Chambers este șovăielnic și mormăit și este la fel de aproape de Filmul vine la comedie.