Blood Machines (2019)

Serialul Blood Machines (2019) online subtitrat este un serial al regizorilor: Raphaël Hernandez și Savitri Joly-Gonfard; colectiv, ei sunt cunoscuti sub pseudonimul Seth Ickerman. Împreună, au creat, de asemenea, videoclipul muzical uluitor „Turbo Killer”, alături de compozitorul Carpenter Brut.

În povestea Blood Machines (2019), doi epocieri vizează o navă și o coboară pe o planetă îndepărtată. La suprafață, acești doi bărbați întâmpină o inteligență artificială demonică, pe care o urmăresc către cimitirul navelor fantome. Serialul are un element spiritual, care are un ton foarte întunecat. Numeroasele încrucișări cu susul în jos ar putea induce telespectatorii în locul în care se duce acest serial (în iad).

Pentru a descompune și mai mult povestea, Vascan (Anders Heinrichsen) și Lago (Christian Erickson) își aterizeaza nava pe Apus 7. Pe această planetă îndepărtată, se pregătesc să faca bucati o navă pe care tocmai au furat-o. Cu toate acestea, prada lor mai are câțiva scăpători. Vascan, căpitanul, coboară să cerceteze, în timp ce un A.I. își face cunoscută prezența.

Intrigat, Vascan și Lago urmăresc această figură în formă, direct în cimitirul navei sau după cum afirmă Lago: „este ca un cimitir imens”. Aceste cuvinte nu mai puteau fi prezente, deoarece acest A.I. atrage din ce în ce mai multe personaje într-un ritual de sânge.

Blood Machines (2019) Serial Online Subtitrat in Romana


Regia: Seth Ickerman
Actori: Elisa Lasowski, Anders Heinrichsen, Christian Erickson
An: Seriale Online 2019
Gen: Seriale Online, Aventura, Muzicale, SF
IMDB: 6.7


Blood Machines (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03


Trailer