Blood Circus (2017)

Blood Circus (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jacob Cooney
Actori: Jamie Nocher, Tom Sizemore, Robert LaSardo
An: 2017
Gen: Actiune
IMDB: 5.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Blood Circus

Regizorul Jacob Cooney a creat un film care se amestecă dintr-o secvență luminată cu ușurință în luptă nelegată și din nou, cu un stil vizual zero. O luptă timpurie a barului nu are energie cu camera situată atât de departe încât fiecare mișcare coregrafică este în mod evident pusă în scenă. Sufletul rigid, din nicăieri, servește, de asemenea, ca introducerea noastră în personajul principal al lui Sean (Jamie Nocher), ale cărui trăsături plăcute echivalează cu zero, deoarece el nu pare interesat de nimic.

De asemenea, direcția nu reușește pe frontul dramatic, lăsând privitorul cu nimic și niciunul pe ecran. Luptele pot fi scumpe pentru a filma intr-un mod care isi aduce cu adevarat entuziasmul, dar personajele puternice nu costa mai mult decat timpul pe care l-au luat pentru a scrie. Studioul de film cu tentpol sau indie low budget, caracterele unidimensionale sunt inexplicabile.

Caracterizările scenaristului Eric Weinstock sunt atât de subțiri și neinspirate, încât toată audiența descoperă căsătoria luptătorului MMA Sean, iar Sherry (Christy Carlson Romano) este că a eșuat; nici o glumă, motivul pentru care a fost dizolvat nu este niciodată adus sau tratat.

Există o mulțime de discuții despre modul în care MMA lupte este singurul lucru pe care Sean a fost fervent și acum că el este pensionat el este direcționat. Este tocmai vorbirea, totuși, deoarece flăcările pasiunii nu se materializează niciodată în personajul său odată ce intră în luptele de moarte titulare.

Acest lucru face ca publicul să nu poată empatiza sau să aibă grijă de el. Deke (Robert LaSardo) este recrutor pentru luptele ilegale și însărcinat cu asigurarea faptului că Sean se arată până la băile de sânge.