Blood and Money – Allagash (2020)

In filmul Blood and Money – Allagash (2020) online subtitrat este despre un veteran pensionat care, aflat la vânătoare în Northern Maine, gaseste o femeie moartă și o mare sumă de bani. În pădurile izolate si îndepărtate din Allagash, Maine, Jim Reed (Tom Berenger) își fixeaza tinta puștii asupra unui cerb si, cu o singură lovitură, il pune la pamant și il cara în spate pana la masina. Jim locuiește singur într-o rulota, mare parte din timp se uita la meciuri, sport, în timp ce fumează încet țigări și participă la ședințe AA.

Berenger este unul dintre actorii favoriti de altădată. În anii ’80 și ’90, el s-a potrivit cu acel bărbat clasic, robust și frumos, impunator, care era credibil într-un mod antagonist autoritar pe care puțini actori îl surprind. În acest rol, el este deznadajduit dupa moartea fiicei sale și, cel mai adesea, devine cuprins de tristețe. Într-o dimineață, în timp ce lucra la sasiul camionului său, începe să tuseasca puternic sânge și apoi lesina.

După ce isi revine, se îndreaptă catre șerif (Paul Ben-Victor), iar cei doi au o conversație prietenoasă, fără prea multă interpretare. După, Jim se îndreaptă spre restaurantul local unde sta la barfa cu chelnerița; printre randurile discutiei fata mentioneaza „oamenii împușcați în timpul jafului de la cazinou”. Potrivit unui buletin de știri, suspecții sunt în libertate cu tot ce au furat.

Blood and Money - Allagash (2020) Online Subtitrat in Romana


Regia: John Barr
Actori: Tom Berenger, Kristen Hager, Paul Ben-Victor
An: 2020
Gen: Thriller
IMDB: 4.9


Blood and Money – Allagash (2020) Online Subtitrat


Trailer