Blinky Bill Koala cel poznaș (2015)

Blinky Bill Koala cel poznaș (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Alex Weight, Noel Cleary, Deane Taylor, Alexs Stadermann
Scenariu: Fin Edquist
Actori: Toni Collette, Ryan Kwanten, Rufus Sewell
Anul: 2015
Gen: Animatie, Aventura, Familie
IMDB: 5.6

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Blinky Bill este un koala cu multă imaginație. Inimă de aventurier, el visează să plece din orășelul Green Patch și să devină mare explorator, exact ca tatăl său. Domnul Bill a dispărut cu ceva timp în urmă, iar Blinky este singurul care crede că acesta încă mai trăiește. Într-o zi, micul Blinky dă peste indicii despre locația tatălui său și hotărăște să pornească în cea mai mare și periculoasă aventură a vieții sale. De-a lungul drumului din Blinky Bill, se va împrieteni cu cele mai neobișnuite personaje: Nutsy –un koala crescut la zoo și Jacko –o șopârlă amețită și foarte energică.

Urmăriți neîncetat de o pisică sălbatică răzbunătoare Blinky Bill, cei trei curajoși amici trebuie să învețe să se ajute reciproc pentru a supraviețui prin ținuturile necunoscute ale Australiei și să îl găsească pe tatăl lui Blinky. koala antropomorf fericit-go-norocos Australia, Blinky Bill, a fost mult timp un susținător al conștiinciozitate mediu, dar a mers pe ceva dintr-o fază activist în deceniul înainte de începutul secolului. Fața lui Smiley și salopete roșii au fost fata si centru de 1992 de film legendar animator Yoram Gross, care a prezentat un mesaj anti-logare ascuțite ecou în următorii trei-sezon TV spin-off.

În hit Gross box office (filmul a avut incasari din jurul 2m $ la nivel local) Blinky cu fața în jos lumberjacks maniacal, care tocate până pădure sa de origine. Într-o scenă care trebuie să fi speriat bejesus din copii mici, The tipul cu mic cu blană și prietena lui au venit inch departe de a fi apelat la mulci. Mai târziu, în deceniul Blinky a fost recrutat ca mascota oficială a mișcării republicane australian – o ofertă calculată, probabil, pentru Koala pentru a obține specia spațiu pe un nou steag in animatia Blinky Bill. Nu este surprinzător faptul că noua, lucios CGI-animate Blinky Bill filmul nu este dornic de expansiune cariera Blinky în politică. Nu este, cu toate acestea, în întregime fără substrat politic: încercare de Goanna rău de a construi ziduri in jurul orășelul Green Patch pentru împiedicarea accesului altor persoane are un damf slab de o analogie solicitanților de azil și Blinky gunoi confruntă pentru prima dată este scurt reminiscență îmbrățișării de teme legate de conservare lui Gross in Blinky Bill.

Dar acele momente simți cu jumătate de inimă, în schema lucrurilor și schimbarea de mare este măsura în care rampele de film de până Blinky și Australianisms co lui. Directorii (există patru: Deane Taylor, Noel Cleary, Alexs Stadermann si Alex greutate) de montare niveluri Steve Irwin de îngustime-piatra-ciorile. Este curios să întreb ce publicul internațional tineri (probabil un produs de export friendly a fost întotdeauna o parte a planului) va face de linii, cum ar fi “inveseli cotlete obraznice” și “înapoi în mustățile două bilby lui.” Cu siguranță estetica se va simți familiar; Blinky Bill Film arata ca Dreamworks Animation lite, cu culori dulci și suprafețe digitale scuipat-lustruite din Blinky Bill.

În stilul filme online Blinky Bill pentru copii tipic există hijinx belșug înainte de rulare ceasurile de timp de două cifre, cu kite-zbor, de blocare și de antichități de prost gust care au loc între animalele din Green Patch. Aceste scene lucra, de asemenea, în stabilirea de caractere și motivație, cu cutezător Blinky (vocea lui Ryan Kwanten) a descoperi un marker care s-ar putea indica existenta tatălui său pierdut și egocentric și autocrat primarul Cranklepot (vocea lui Barry Otto) stabilirea unui plan de pentru a rula locul. Această din urmă plotline este dezvoltat ca un bookend, cu greul loc acțiune care în afara Green Patch ca Blinky pleaca in cautarea tata (Richard Roxburgh) și întâlnește un consorțiu de creaturi nebune de-a lungul drumului. Acestea includ ridicat-zoo koala Nutsy (Robin McLeavy), Goofy-volan gât șopârlă Jacko (David Wenham) și răului pisica sălbatici Sir Claude (Rufus Sewell), al cărui terorizarea sporadică a caracterelor marchează scrisul la cea blandest și cel mai cut-și -pastă.