Bling (2016)

Bling (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Kyung Ho Lee, Wonjae Lee
Actori: Taylor Kitsch, Jennette McCurdy, James Woods
Anul: 2016
Gen: Animatie
IMDB: 4.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Trailer Bling (2016)


Sinopsis film Bling (2016)

In noua animatie Bling, Will isi pune curajul la incercare in a salva propriul oras de catre o armata de roboti rai. In acelasi timp doreste sa ii cucereasca inima lui Sam.


Review film Bling (2016)

Ce e mai bine decât să găsești ceva bun de divertisment de familie de calitate? Găsirea disponibil gratuit! Asta e ceea ce se va întâmpla, incepand 03 martie 2016, când Google Play exclusiv face debutul. O aventura super-erou animat disponibil în întregime gratuit înainte de a hit-uri teatre. Dacă ai fi fost ca mine și nu au auzit de film, înainte. A verifica afară trailerul de mai jos pentru a vedea ce tu și copiii tăi trebuie să Aștept cu nerăbdare să.

În animatie, Sam are planuri mari pentru a propune fata visurilor sale, dar lucruri stupide mici cum ar fi oprirea unui supervillain și salvând orașul păstrează în calea. Ca un accident mecanic predispusă parc de distracții, Sam trebuie să se bazeze pe amicii lui robot și visele sale mari pentru a depăși tot felul de obstacole în acest joc distractiv. Facilitate de familie. In rolurile principale talentele vocale ale Taylor Kitsch, Carla Gugino, James Woods, Jon Heder. Si mai mult, este scris de aceiasi oameni care ne-au adus un alt film de animație distractiv pentru copii, Alfa și Omega. Avem încă să revizuiască filmul, dar cu o remorcă și promo suficient de promițătoare materiale cu fraza “nu este vorba despre marimea bling. Dar dimensiunea inimii tale” rămân încrezător.

Este frumos pentru a vedea o experiență de descoperire de familie Google Play care oferă câteva opțiuni de calitate. Care sunt adecvate vârstei lor și încă distractiv. Asigurați-vă că pentru a marca calendarele pentru 3 martie cu toate acestea. Ca bling este disponibil numai gratuit până la 10 aprilie, in 2016!