Blindspot (2015)

O frumoasa si tanara amnezica din serialul Blindspot online subtitrat este gasita, goala, in mijlocul intersectiei Times Square din New York. Femeia nu stie nici cine este si nici cum a ajuns acolo, insa are trupul acoperit de tatuaje complexe. Gasirea ei atrage imediat atentia FBI-ului, care incepe sa foloseasca indiciile tatuate pe corpul ei pentru a intelege o complexa conspiratie. In acelasi timp, tanara se apropie treptat de aflarea propriei identitati.

Realizat de Martin Gero (Stargate Atlantis) si Greg Berlanti (Arrow, The Flash), Blindspot online subtitrat incepe mai mult decat interesant. Continutul unei genti lasate in circulata Times Square din New York se dovedeste a fi o femeie dezorientata (Alexander); cu trupul acoperit in intregime de tatuaje. Numita Jane Doe de catre FBI, eroina va deveni punctul central al unei investigatii nationale condusa de agentul Kurt Weller (Sullivan Stapleton); al carui nume, surpriza, este tatuat pe trupul femeii. Curand aflam ca tatuajele sunt indicii si ca investigatia ar putea opri un act terorist deosebit de distrugator.

Avantajul lui Blindspot online subtitrat, pe langa o Jaimie Alexander intr-un rol ce evolueaza rapid de la confuzie la eficienta, este ritmul actiunii, care cu siguranta nu o sa te lasa nicio clipa sa te plictisesti. Anumite aptitudini ale lui Jane Doe si elemente din trecutul ei, lasate treptat sa iasa la iveala de catre scenariu, ne arunca intr-o combinatie de actiune si mister ce i-ar putea face pe spectatori sa astepte cu nerabdare urmatorul episod.

Blindspot (2015) Sezonul 5 Online Subtitrat in Romana


Regia: Martin Gero
Actori: Sullivan Stapleton, Rob Brown, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson
Anul: 2015
Gen: Seriale Online, Actiune, Crima, Drama
IMDB: 7.4


Blindspot (2018-2019) SEZONUL 4 Online Subtitrat:

S05E01:

S05E02:

S05E03:

S05E04:

S05E05:

S05E06:

S05E07:

S05E08:

S05E09:

S05E10:

S05E11:


Trailer