Blestemată – Cursed (2020)

Blestemată – Cursed (2020) este un serial nou marca Netflix inspirat din romanul cu același nume scris de Tom Wheeler și ilustrat de Frank Miller. Iubitorii serialului fenomeni Game of Thrones se vor bucura cu siguranță de acest serial medieval de fantezie. Adolescenta Nimue în personaj principal își unește forțele cu mercenarul Arthur, totul pentru a-l găsi pe Merlin și pentru a preda o spadă străveche.

Blestemată – Cursed (2020), serialul creat de Frank Miller și Thomas Wheeler, este o reinterpretare a legendei regelui Arthur din perspectiva lui Nimue, care va fi interpretată de Katherine Langford, cunoscută pentru rolul cheie din serialul 13 Reasons Why. Noul serial este adaptarea romanului grafic cu același nume, scris de Wheeler și ilustrat de Miller. Cei doi au semnat și scenariul, care a fost preluat de regizorii Jon East, Daniel Nettheim, Zetna Fuentes și Sarah O’Gorman.

În distribuție îi întâlnim și pe Devon Terrell (Arthur), Gustaf Skarsgård (Merlin), Daniel Sharman (Weeping Monk), Sebastian Armesto (King Uther Pendragon), Matt Stokoe (Gawain), Lily Newmark (Pym), Shalom Brune-Franklin (Igraine), Emily Coates (Sister Iris), Billy Jenkins (Squirrel), Bella Dayne (Red Spear) și Peter Mullan (Father Carden).


Regia: Frank Miller, Tom Wheeler
Actori: Katherine Langford, Devon Terrell, Gustaf Skarsgård
An: 2020
Gen: Seriale Online, Aventura, Drama, Fantezie
IMDB: 9.1


Cursed (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01.Nimue

S01E02.Cursed

S01E03.Alone

S01E04.The.Red.Lake

S01E05.The.Joining

S01E06.Festa.and.Moreii

S01E07.Bring.Us.In.Good.Ale

S01E08.The.Fey.Queen

S01E09.Poisons

S01E10.The.Sacrifice