Bleeding Steel (2017)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Jackie Chan din Bleeding Steel se află într-un zenith de invidiat și de neînvins, în cariera sa de actorie. Pe de o parte, moștenirea sa în analele cinematografului de acțiune este puternic cimentată, iar acest Oscar onorific pe care la primit anul trecut îl confirmă pur și simplu. Pe de altă parte, succesul la adus la un punct de inflexiune, cerând întrebarea “ce urmează” pentru starul de 63 de ani.

Ar trebui să continue să facă thrillere de poliție de genul “Police Story” sau thriller-uri de aventură de tip Indiana Jones. Cum ar fi “Armura lui Dumnezeu” și continuarea sa neoficială “CZ12”, sau comedii cruce culturale precum Kung Fu Yoga „?. Sau ar trebui să încerce noi descoperiri în genurile neexploatate până acum. Cum ar fi cea mai recentă ieșire dramatică în thrillerul politic “The Foreigner”, alimentat de răzbunare?

Pentru el, Chan nu sa odihnit exact pe lauri, de aceea, în timp ce ultimul său incursiune în domeniul științei-ficțiune. Ar putea să nu fie la fel de impresionant în execuție, cu siguranță este lăudabil în spirit.


Regia: Leo Zhang
Actori: Jackie Chan, Callan Mulvey, Tess Haubrich
An: Filme Online 2017
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 5.2


Bleeding Steel (2017) Online Subtitrat


PortalulTauTV.com
Bleeding Steel (2017) Online Subtitrat in Romana

Bleeding Steel (2017)

Editor's Rating:
4