Bleeding Heart (2015)

Bleeding Heart (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Diane Bell
Scenariu: Diane Bell
Actori: Zosia Mamet, Jessica Biel, Zosia Mamet, Lacey Alessandra
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Bleeding Heart

May (Jessica Biel), un instructor de yoga care a trăi o viață liniștită și curată, cu prietenul ei. Are probleme la menținerea echilibrului in viata ei care este afectată de sosirea lui Shiva (Zosia Mamet) sora ei biologică, care a pierduto cu ani în urmă. Shiva este o tânără fată nevinovată care lucrează în stradă și este prins într-o relație abuzivă. May se simte obligat să o salveze pe Shiva de viața ei nefericită, dar în timp ce luarea de măsuri pentru salvarea ei este tot mai departe de lumea liniștita și mai aproape de haosul profund a lui Shiva.

Cravată de familie este un cârlig bun pentru teatru, mai ales în cazul în care cele două personaje principale sunt destul de duios. Exprimate, deși mici, pentru a efectua admirabil set de caractere ciudat ireal de. Cu toate acestea, aceasta este o simplă poveste spusă în mod excesiv de greoaie, ritmul lent și script-ul lumesc preveni orice emoție din prima jumătate a anului, și chiar și atunci când se pare că s-ar obține un impuls, nu se ajunge în concluzie satisfăcătoare.

Mai (Jessica Biel) gaseste Shiva sora ei mult timp pierdut (Zosia Mamet), dar viața lor sunt lumi în afară. Este practic intreaga premisa si acolo nu sunt multe răsturnări de situație sau evoluții șocante. Ceea ce filmul face bine este prezentarea acestor două surori cu modestie. Jessica Biel si Zosia Mamet arata partea de frati, ei au, de asemenea, o bună conexiune pe ecran. relația lor este inima-încălzire și chiar gândit uneori.


Trailer Bleeding Heart