Bleed for This (2016)

Bleed for This (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Ben Younger
Actori: Aaron Eckhart, Miles Teller, Ciarán Hinds, Christine Evangelista
An: 2016
Gen: Biografie, Drama, Sport
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Bleed for This

Fascinanta poveste a campionului mondial la box Vinny Pazienza care. După un accident de mașină în urma căruia nu se știa dacă va mai putea merge. A făcut una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria sportului.

Când vine vorba de film, nu există nici un alt sport care a emis astfel de drame puternice și emoționale pe marele ecran ca box. Este drama personală pe care se îngropa în care le face atat de relatable publicului. Asta nu e să spun tot ce ne-am urcat treptele Rocky sau membrii ai familiei agresate, ca urmare a paranoia, deși.

Mulți s-au bazat pe povești adevărate și că este cu siguranță cazul cu Bleed Pentru aceasta. Un film bazat pe experientele curajoase uimitor de viata reala a lui Vinny Pazienza.

Jucat de Miles Teller, Pazienza a fost un campion mondial boxer care a fost lăsat fără să știe dacă el ar fi în stare să meargă din nou după un accident aproape fatal cauzat daune grave spinarii. Mai degrabă decât lăsați-l să-l învingă, Pazienza să se întoarcă ca scop în ring, punând în mișcare una dintre cele mai mari reveniri din istoria sportului.

Cea mai mare Tragerea la sorți a sangereaza Acestea sunt performanțele sale. In special în cea de plumb knock-out dat de Miles Teller, unul dintre cei mai tari actori tineri de la Hollywood astăzi. Teller nu pierde cockiness de Pazienza, chiar și atunci când el se confruntă cu o viață fără de box, transformându-l într-un astfel de personaj remarcabil.


Trailer Bleed for This