Bleed (2016)

Bleed (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Tripp Rhame
Scenariu: Ben Jacoby, Tripp Rhame
Actori: Chelsey Crisp, Riley Smith, Michael Steger
Anul: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.1

Se lucreaza la subtitrare!

Bleed Tripp Rhame este un film Bleed de groaza regiune înapoiată, și cu un prolog stabilit în anii 70, te tot aștept clanul Sawyer la spate capetele lor urât în ​​orice moment. Cu toate acestea, ea devine foarte repede un pic mai mult decât atât.

Instalarea este Horror Film Bleed: gravidă Sarah (Chelsey crocant) și soțul Matt (Michael Steger) se mute într-o casă retrasă, în mijloc-de-nicăieri orașul tipic Hick, unde se alătură prietenul lui Bree (Brittany Ishibashi), prietenul ei Dave (Elimu Nelson), bun-pentru-nimic frate vânător fantoma lui Sarah, care trăiește într-o dubă (lângă râu), Eric (Riley Smith) și prietena lui nou-Agey Skye (Lyndon Smith). Ei decid să ia o excursie la o închisoare din apropiere au ars-jos a abandonat, pentru că acest lucru este un film de groază și toți au nevoie de o decizie boneheaded de la personajele lor pentru a obține merge.

Da credit la Rhame pentru a fi ambițios; el merge rupt, se clatina într-o fantomă-off și ofticat obișnuite Rednecks locale criminale. De asemenea, el reușește să se stoarce o multime de atmosfera înfiorător din atmosfera lui, care lucrează împotriva unui buget redus evident. Acest lucru vine firesc din; Texas Chainsaw Massacre și ceilalți din ilk sale s-au făcut în mod inerent sinistru înapoiată localizări pentru totdeauna.

Pentru un film numit Bleed, este surprinzator de lumina pe chestii roșu, cu excepția câtorva frânturi rapide de lucruri drepte din vis umed a lui Chinovitul. Rhame dedică cea mai mare parte din film Bleed scurt 78 minute (sans credite) pentru a crea o stare sufletească de groază, și a aruncat lui fac tot ce pot în runtime-ul scurt, de vânzare în mod eficient panica caracterele lor.

Este o amestecătură de idei: o poveste regiune înapoiată / slasher / cult satanic / fantoma laminate toate într-o singură, și există o poftă de mâncare destul de neașteptat pentru Boogeyman său rezident, un tip Rasputin aspect care apare la întâmplare pentru un salt sperie. Ea cuprinde niciodată pe deplin toate elementele sale și există foarte scurtă de timp pentru a face acest lucru, numai pas cu pas în mare viteză așa cum se apropie, astfel încât câteva lucruri nu fac o mulțime de sens.