Blame (2017)

Intr-un viitor indepartat si tehnologizat din animatia Blame, civilizatia a ajuns la ultima forma posibila bazata pe internet. O “infectie” din trecut a facut ca sistemele automate sa scape de sub control, rezultand un oras cu o structura pe mai multe nivele care se reproduce la infinit in toate directiile.

Acum omenirea a pierdut controlul orasului si este vanata si decimata de catre sistemul de aparare numit Safeguard. Intr-o mica parte a orasului, o mica enclava, cunoscuta sub numele de Electro-Fisher, se confrunta cu o eventuala disparitie, prinsa intre amenintarea asigurarii protectiei si scaderea dramatica a stocului de alimente.

O fata numita Zuru merge intr-o calatorie pentru a gasi resurse pentru gruparea ei, cand un turn de observare o detecteaza si cheama un dispozitiv Safeguard pentru a elimina amenintarea. Cu tovarasii ei morti si toate rutele de scapare blocate, singurul lucru care o poate salva acum este aparitia neasteptata a lui Killy Ratacitorul, misiunea acestuia fiind de a gasi cheia Terminalului Net Genes si de a restabili ordinea in lume.


Regia: Hiroyuki Seshita
Actori: Takahiro Sakurai, Kana Hanazawa, Sora Amamiya
An: 2017
Gen: Animatie, Actiune, Drama
IMDB: 6.7


Blame (2017) Online Subtitrat