Blade Runner Black Out 2022 (2017)

În filmul Blade Runner Black Out 2022 online subtitrat suntem in anul 2022, unde o armă puternică provoacă o întrerupere globală care are implicații masive în întreaga lume.

Este 2022. Tyrell produce noua serie Nexus 8 cu o durată de viață naturală. Ei sunt într-adevăr mai umani decât umani. Mișcările supremației umane se ridică pentru a vâna replicanții folosind bazele de date ale regiștrilor. Replicanții se răzvrătesc împotriva stăpânilor lor umani care atacă bazele de date, inclusiv utilizarea unui EMP. Lipsa de curent provocată duce la interzicerea producției Replicant și la sfârșitul Tyrell Corporation. Este peste un deceniu înainte ca Wallace Corp să înceapă să producă o nouă rasă de Replicanți.

Acest lucru este foarte asemănător pantalonilor animați din Animatrix. Ea ajută să picteze o imagine a acestui univers de film și să umple niște elemente de complot care leagă filmul original din 1982 de continuarea viitoare. Se face robot în filmul vechi pentru a pregăti fanii pentru noul film. Nu pot explica de ce văd că logo-ul Pan Am se simte atît de entuziasmat. Acest lucru este bun atât pentru complot cât și pentru reangajare stilistică.


Regia: Shinichirô Watanabe
Actori: Jovan Jackson, Luci Christian, Bryson Baugus
2017
Gen: Animatie, SF
IMDB: 7.4


Blade Runner Black Out 2022 (2017) Online Subtitrat