Blackway (2015)

Blackway (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Daniel Alfredson
Actori: Julia Stiles, Alexander Ludwig, Anthony Hopkins
Anul: 2015
Gen: Thriller
IMDB: 5.5

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Trailer Blackway (2015)

https://www.youtube.com/watch?v=UcN4tjn_IWo

Review film Blackway (2015)

Aveți posibilitatea, pentru a regla o expresie, a se vedea pădurea de copaci din “Go With Me” – în cazul în care numai pentru că învăluit ceață pădure peisaj este vorba despre caracteristica doar distins de turgescentă, fără tensiuni thriller răzbunare lui Daniel Alfredson lui. Adaptând subțire roman Castle Freeman Jr., bine privit într-un film de concizie echivalent, dar semnificativ mai mic impuls, această poveste simplă a trei nepotriviri căutarea dreptății pe urmele unui psihopat local de logare țară ascunde orice urmă de artă sau de spirit în pastă de hârtie sa-moara. Avand in vedere straniu putin fanfaronadă printr-un mut, decuplata Anthony Hopkins – a carui linie recenta sunca vitraj ar fi cel puțin au incins un exercițiu sumbru – “Go With Me” nu vor găsi multe AUDs pentru a prelua invitația cu același nume.

Alfredson a făcut numele său în 2009, cu al doilea două filme în adaptarea suedeză original al lui Stieg Larsson “Millennium” trilogie, seguing la începutul acestui an în realizarea de filme engleză-limbă străină cu șubredă euro-thriller-ul “Răpire Mr. Heineken”, de asemenea, rolul principal Hopkins. “Du-te cu mine” este puțin probabil să-i asigure sarcini regizorale mai iluștri decât acest tip de nutreț VOD, deși el aduce un anumit sumbru luciu Scandi-noir la felie sale nespecificate din Pacific Northwest – mutat de la setarea romanului din Vermont, dar reprezentată pe ecran de British Columbia.

De fapt, ai fi apăsat greu de ghicit în cazul în care această poveste destul de greu ia exact loc, având în vedere lipsa de arome regionale în dialogul prozaic și faptul că personajul Hopkins, in timp ce un accesoriu al zonei, aparent ia vacante regulate la Swansea pentru formarea oratorie. Scribii Joe Gangemi și Gregory Jacobs păstrează noțional romanului prețiozitate narativ cel mai excentric: un fel de cor grecesc indigene, format din căruntă, văzut-it-toate privitori care observă și comentează acțiunea la îndemână. Contribuția lor este prea superficială și neregulate pentru a da o procedură mult scânteie; ceea ce ar fi fost un “Bone Winter” căsătorie stil de povestiri gen si idiomul local, pamantesc este în loc o simplă poveste a spus mai funcțional.