Black Earth Rising (2018)

Kate Ashby din serialul Black Earth Rising online subtitrat, a fost salvata din cauza oribilului genocid din Rwanda. Ea a fost adoptata si crescuta in Marea Britanie de Eve Ashby, avocat international pentru drepturile omului. Kate, care s-a straduit mult sa scape de umbra trecutului ei, se intoarce acum la munca ca anchetator legal in aceasi camera ca Eve, sub conducerea avocatului international Michael Ennis.

Dar relatia dintre Kate si Eve este tensionata pana la punctul de rupere cand Eve preia urmarirea penala a unui lider militar controversat la Curtea Penala Internationala. Omul acuzat, care a luptat odata pentru a opri genocidul din Republica Democrata Congo. Si este acum acuzat de comiterea de crime impotriva umanitatii.

Cu un complot foarte interesant si original, aceast serial Black Earth Rising online subtitrat trebuie sa fie una dintre cele mai bune drame-thrillere noi pe care le-am asteptat anul acesta. Confruntarea cu crimele de razboi din Rwanda si DR Congo, procurorul de la Londra, jucata de excelentul Harriet Walter; a fost aleasa sa conduca urmarirea penala la Curtea Internationala de Justitie de la Haga. Cu toate acestea, fiica ei adoptata din Rwanda este ingrozita ca mama ei va fi judecata chiar pe barbatul pe care il vede ca pe un erou de razboi; care a incercat sa opreasca genocidul.


Actori: David Olawale Ayinde, Tyrone Huggins, Sarah Amankwah
An: 2018
Gen: Seriale Online, Thriller
IMDB: 6.4


Black Earth Rising (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08