Black Creek (2017)

Revenind la cabina familiei lor în întuneric, pădurile Wisconsinului pentru a împrăștia cenușa tatălui lor, un tânăr tulburat și sora lui brash sunt terorizați de semne că un vechi spirit spaniol-indigen, trezit printr-o crimă rituală, le-a marcat moarte.

În mod obișnuit in Black Creek online subtitrat, în această parte a oricărei revizuiri date, am tendința de a da o scurtă descriere a actului de deschidere a filmului, aducând cititorul la viteză pe complotul filmului în cauză. Ar trebui chiar să mă deranjez aici? Ce naiba, probabil ați văzut deja remorca, astfel încât nu este nevoie să vă spuneți mai mult decât filmul implică (ați ghicit-o) un grup de adolescenți excitat și enervant care se îndreaptă spre weekend pentru (ați ghicit-o) o cabină afară în mijlocul pădurilor unde sunt atacați de o forță rea în ele – acolo pădure.

Toate glumele și glumele deoparte, complotul implică o pereche de frați și prietenii lor enervanți care se îndreaptă spre cabana familiei; astfel încât frații să poată împrăștia cenușa tatălui lor. Un complot plin de nobili care este în mod inerent pregătit; pentru a face ca personajele relatabile să câștige imediat simpatiile noastre, nu? Nu. Scenariul încearcă, Dumnezeu îi place, încearcă. Dar nu. Nu ne pasa. Nu despre fratele sau sora sau despre fetele blonde sau despre amicii. Nici unul dintre ei. Dă-ți seama. Filmul nu marchează niciun punct pentru originalitate, dar acesta este un film de slasher, astfel încât este ușor de trecut cu vederea.


Regia: James Crow
Actori: Chris O’Flyng, Leah Patrick, Michael Hill
2017
Gen: Groaza
IMDB: 4.8


Black Creek (2017) Online