Biwi No 1 (1999)

Biwi No 1 (1999) Film Online Subtitrat


Regia: David Dhawan
Actori: Anil Kapoor, Salman Khan, Karisma Kapoor
An: 1999
Gen: Comedie, Drama, Indiene, Romantice
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Biwi No 1

Daca iti plac comediile de la Bollywood cu oameni strigând în mod constant și sărituri în jurul valorii de, s-ar putea ca acest film. Dacă nu, mai bine evita. In afara de unele decente cu acțiune și câteva scene care s-ar putea face sa zambesti, Biwi No. 1 ( “Soția nr. 1”) are foarte puțin de oferit.

Povestea este destul de simplu: un om fericit căsătorit (Salman Khan). Dintr-o dată se încadrează în dragoste cu o altă femeie (Sushmita Sen) și începe să înșeală soția (Karisma Kapoor). Pe ambele femei, de fapt, pentru că el convinge frumosul Rupali că el este încă un burlac. Astfel, el o ia pe o excursie în Elveția, în cazul în care se întâlnesc în mod neașteptat cel mai bun prieten și soția lui (Anil Kapoor și Tabu). Evident, aceasta nu va dura mult timp înainte de soția lui descoperă …

Nu chiar un complot ambițios. Uneori amintește de “She-Devil”. Diferența este în mare parte acest lucru: în timp ce She-Devil reușește să vă spun o poveste amuzantă, în Biwi No. 1 povestea servește doar ca un vehicul pentru a arăta cât de amuzant este filmul. S-ar putea fi la fel de bine adăugat o pistă de râs în fundal. Pe scurt, este genul de film pe care s-ar putea bucura de vizionarea dacă vă place un tip sitcom de umor, dar pe care le poti uita imediat ce filmul este de peste.

Ceea ce ma atras la acest film a fost numărul de premii le-a primit, în special Sushmita Sen, care, în plus este una dintre mele preferate actrite de la Bollywood. Ei bine, sunt de acord că face o treabă-bang în acest film, dar, în cazul în care acest rol a câștigat într-adevăr ei atât de multe premii.